Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z rysikiem. S24 Ultra

(Temat utworzony: 03-03-2024 03:45 PM)
2937 Wyświetlenia
Fazi84
Pioneer
Opcje
Witajcie. Mam taki problem,iz od paru dni w niektorych miejscach ekranu sa jakby martwe pola przy pisaniu rysikiem. Musze duzo mocniej nacisnac by w danym miejscu moc cos zakreslic. Wczesniej mialem szklo spigena i bylo ok. Teraz sciagnalem, gdyz myslalem ze to wina szkla, lecz problem pozostal. Mial ktos moze podobny problem?
Przejdź do rozwiązania
Fazi84
Pioneer
Opcje
Ninkin Silky Prop Mag
0 Like
Fazi84
Pioneer
Opcje
Na ali za 80 zl. Nie slizga sie i ma oslone na obiektywy. Pierscien tez bym pewien polecil, ale nie polece z wiadomych wzgledow:) Dziekuje za pomoc. Pozdrawiam
0 Like
Buc
Journeyman
Opcje
Mam podobnie pod palcem działa a na rysik prawa strona tak po środku brak działania
0 Like
Buc
Journeyman
Opcje
Mam ten sam problem zw rysik po prawej stronie nie działa i nie chce wyrysować tych pustych kwadratów pod palcem tak .Po zakupie telefonu miałem orginal obudowę samsung ta zamykana i ona chyba była z magnesem i czy ona mogła cos z tym zrobić teraz ma zwykła ale teraz nie działa 1710671690479.jpg1710671690480.jpg1710671690484.jpg
0 Like
Fazi84
Pioneer
Opcje
Przy zalozonej obudowie magsafe problem nie wystepuje. Dopiero jak przyczepiam do obudowy ring magnetyczny z uchwytem na palec tak sie dzieje. Problem wystepuje w miejscu gdzie byl zaczep na magnes w starej obudowie? Jesli tak mozliwe, ze ona mogla to zrobic. Dziwna sprawa.
0 Like
michaelrrr
Apprentice
Opcje
Dla wszystkich użytkowników tego modelu, jeśli ktoś miał lub ma problemy z rysikiem i jego pisaniem po ekranie a posiada jaki kolwiek pokrowiec na telefon to może być spowodowane przez magnes w etui
0 Like
Members_AsCXpbk
First Poster
Opcje

Ja mam

0 Like
Ayuuu
First Poster
Opcje
Mam naprawdę bardzo porządne etui esr z wbudowanym maksafe i ten magnes blokuje używanie rysika. Przy testowaniu rysika telefon wyrzuca komunikat o niestosowaniu etui z magnesem.
0 Like
TACTiCAL87
Pioneer
Opcje
Witam wiekszość z Nas kupujac Etui do swojego telefonu ktory ma w sobie rysik wbudowany nie zastanawia sie ,czy magnes blokuje Rysik.( modele: note i modele s co maja rysik)Chciałbym poruszyć ten temat.W kilku punktach zdziwieni byli,ze Rysik zle dziala.NiE wiedzieli o co chodzi.Kiedys przez przypadek wpadlem na to ,ze rysik nie dziala wlasciwie po ekranie jak mialem etui z magnesem.JAK ktos NiE używa rysika,to mu to pewnie NiE przeszkadza.Ci ktorzy z niego korzystaja,to napewno bedzie ichbto irytowac bo rysik nie dziala prawidlowo po ekranie.
 ZASTANAWIAM SIE czy z drozszej polki etui firmy UAG ,tez beda mialy ten problem.Może ktos zauważył ten problem z Rysikiem i podzieli sie swoja opinnia.Pozdrawiam
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

Dzień dobry @TACTiCAL87 

W przypadku etui z magnesem, to niezależnie jakie etui zastosujesz, zazwyczaj będziesz miał problemy z prawidłowym działaniem urządzenia. Różnicą w tym przypadku, może być tylko skala problemu. 

Przyrównać to można, do poruszania magnesem po dysku HDD. Jeżeli wykorzystasz słaby magnes, to skutki takiego zabiegu będą niewielkie, ale w przypadku użycia  magnesu neodymowego, stracisz wszystko co jest na tym dysku.