Cześć, od jakiegoś tygodnia mam problem z ładowaniem mojego s24 ultra, telefon kupiłem w maju. Od jakiegoś tygodnia podczas podłączania ladowarki albo telefon co chwilę wibruje i pokazuje % naładowania, jakbym ciągle odłączał i podłączał kabel a gdy go odłączę i podłącze ponownie to albo zaczyna ladowac normalnie, albo wyskakuje komunikat o wodzie/ ciele obcym w porcie usb i nie ładuje wcale. Gdy zdarzy się tak że po ponownym podlaczeniu zaczyna ladowac, to czas ladowania to około 2.5h i nie ma opcji szybkiego ladowania, która przed tygodniem normalnie działała, cały czas używałem tej samej ladowarki i wcześniej normalnie telefon ladowal się od kilku % do pełna w okolicach godziny z minutami. Robilem skanowanie baterii, potrow usb itp w aplikacji members i błędów nie pokazało. Dodam że sprawdzałem ladowanie na różnych kostkach i kablach, sam mam oryginalna kostka samsunga 25W i używam kabla który dostałem wraz z telefonem. Próbowałem ladowac ladowarka żony, również samsunga i również 25W i kabel również otrzymany z jej egzemplarzem s24 ultra i na jej ładowarce problem z przerywaniem/ komunikat z ciałem obcym lub woda nie występuje, jednak również telefon ładuje się w okolicy 2.5 godziny. Gdzie wcześniej od razu wyskakiwał komunikat o szybkim ladowaniu i ładowało w okolicy godziny z minutami. Telefon kontakt z wodą miał jedynie w trakcie sporadycznego używania w trakcie deszczu, nie kąpałem się z nim, nie używałem w basenie itp. Port usb sprawdzałem, przedmuchałem i nic się w nim nie znajduje. Czasem na komunikat o wodzie/ ciele obcym pomaga wyczyszczenie pamięci usbsettings i reset telefonu, lecz po czasie problem wraca No i cały czas nie mam szybkiego ladowania. Co może być problemem? Czy port usb sam z siebie się poddał, czy może to być wina np aktualizacji? Dodam że telefon jest aktualizowany na bieżąco.