Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

[Plotka] Kiedy pojawi się aktualizacja One UI 7?

(Temat utworzony: 14-02-2025 12:54 PM)
7488 Wyświetlenia
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

003-family-galaxy-s24ultra-s24plus-s24-amberyellow-cobaltviolet-titaniumgray.jpg

Na samym początku zaznaczę, że Samsung nie udostępnił harmonogramu z planowanymi datami aktualizacji One UI 7 dla poszczególnych modeli Galaxy. Według ostatnich plotek aktualizacja pojawi się najwcześniej niż za dwa miesiące. Wynika to z faktu, że program testowy One UI beta będzie trwał aż do kwietnia według poniższego nieoficjalnego harmonogramu:

• Beta 4: luty
  • Beta 5: marzec
  • Beta 6: kwiecień

Oficjalna wersja pojawi się dopiero po ukończeniu testów. To oznacza, że aktualizacja One UI 7 pojawi się nie wcześniej niż w kwietniu. Może to nawet nastąpić dopiero w maju. W pierwszej kolejności nową wersję otrzymają posiadacze telefonów Galaxy S24.

Jeżeli jeszcze nie przystąpiliście do programu beta to możecie to zrobić korzystając z poniższego poradnika:

[Poradnik] Jak zarejestrować się do testów One UI 7 Beta?
https://eu.community.samsung.com/t5/porady/poradnik-jak-zarejestrowa%C4%87-si%C4%99-do-test%C3%B3w-o...

Źródło: Sammy Fans

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Oficjalna aktualizacja dla modeli Galaxy S24 jest już dostępna. W kolejce czeka jeszcze model Galaxy S24 FE.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

262 Odpowiedzi
analyzer65
Troubleshooter
Opcje
Ten temat warto byłoby podwiesić albo żeby wyświetlał się jako w ogóle pierwszy.
Raulnin
Voyager
Opcje
Śmiech na sali. Samsung F06 na rynek indyjski w kwocie 450zl wyszedl fabrycznie z OneUI 7....świetnie co nie? Płacimy tysiące i czekamy jak frajerzy.
rduw
Navigator
Opcje
Instalowałem betę, nacieszyłem się nowym designem i właśnie wgrałem stara 6.1.
Nie dla mnie takie testy jestem użytkownikiem płacę i chce tylko urządzenie które działa.
0 Like
T0m0
Pathfinder
Opcje
Super czyli mój A54 dostanie pewnie w lipcu 2025 aktualizację, a Androida 14 dostałem w listopadzie 2023
0 Like
gbnq
Explorer
Opcje
Nie widzę opcji dołączenia do bety
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Telefon musi pochodzić z polskiej wolnej sprzedaży. Nie może pochodzić od operatora ani z dystrybucji europejskiej.

gbnq
Explorer
Opcje
Mam wesje EUX
0 Like
Maniollo
Troubleshooter
Opcje
Dlatego nazwa brzmi,,beta tester,,. Autem za 1 razem też jeździłeś od razu jak Kubica?
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Polska dystrybucja? W jakim sklepie kupiłeś S24?