Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

One UI Home ...

(Subiect creat la: cu o lună în urmă)
27 Vizualizări
RunOrHead
Pioneer
Opțiuni
Pe android 14, one UI 6.1 , interfață consuma 0.6, 0.8 maxim... Poftim consum pe one UI 7... O fii el mai frumos și mai nu știu cum dar n au optimizat partea de bateria... O rupe n doua efectiv

image

10 Răspunsuri
DJDANY
Helping Hand
Opțiuni
Evolutie 😂
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Ceva nu este în ordine. Folosești ceva aplicație de personalizare?
Încearcă să îi ștergi cache-ul aplicației One UI Home și folosește App Booster din Good Guardians.
RunOrHead
Pioneer
Opțiuni
Zi mi exact ce app booster ce zici tu că nu stiu
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
https://apps.samsung.com/appquery/appDetail.as?appId=com.android.samsung.utilityapp

Apoi instalezi fiecare modul de care ai nevoie.

Totuși cred că nu doar home ui îți consumă. Diferența este prea mare.
Motanes
Helping Hand
Opțiuni
Eu am 1.3%,dar probabil că ține de faptul că stau călare pe el să văd ce face aia, ce face ailaltă
RunOrHead
Pioneer
Opțiuni
I am mărit icoanele și i am dezactivat icon names. Atât. Am dat clear cache din recovery. Dar nu vad nicio îmbunătățire
0 Aprecieri
Metal01
Explorer
Opțiuni
Dacă e să se facă competiție la consum de baterie la One UI Home, aș "câștiga". 😂
9.2%, dar l-am butonat de azi-dimineață destul de mult, plus că așa cum a speculat @AlphaBlue, folosesc aplicații Good Lock. Așa că i-am urmat exemplul și văd mâine dacă se schimbă ceva.
0 Aprecieri
I0nut
Voyager
Opțiuni
Parca nu era disponibilă
0 Aprecieri
I0nut
Voyager
Opțiuni
La mine apare 1.4 , eu am dat resetare inainte si dupa update... am update doar de cateva ore1744315575220.jpg
0 Aprecieri
BogdanC87
Pioneer
Opțiuni
La mine apare 0.5% si l-am utilizat destul de mult sa vad noutatile noului update.
0 Aprecieri