Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Înregistrare apel

(Subiect creat la: 10-04-2025 07:37 PM)
327 Vizualizări
dexyfv
Voyager
Opțiuni
știu ca pe varianta s25 exista opțiunea la one ui 7 sa înregistrezi apelurile, curiozitatea mea este dacă aceasta opțiune poate fi activata deoarece tocmai ce am instalat one ui 7 pe s24 ultra si nu am aceasta opțiune
1 Soluţie
Soluţie
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut. Nu este disponibilă aceasta funcție în România/Europa, conform legislației în vigoare.

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

30 Răspunsuri
DJDANY
Helping Hand
Opțiuni
Nu o am pe s25, uiti unde traim ?
Soluţie
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut. Nu este disponibilă aceasta funcție în România/Europa, conform legislației în vigoare.
dexyfv
Voyager
Opțiuni
a in regula, mersi nu știam 😅
Ioana89
Voyager
Opțiuni
La mine apare. În timpul unui apel îmi apare o iconiță de înregistrare si apăs pe ea si se înregistrează apelul.
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
De unde ai cumpărat telefonul și ce csc ai?
Și la mine a apărut pe S25, dar in momentul în care am băgat cartela SIM, a dispărut funcția de înregistrare apel.
Ioana89
Voyager
Opțiuni
Ce este csc ? 🙈 telefonul este luat din UK.
dexyfv
Voyager
Opțiuni
de aceea apare
0 Aprecieri
Ioana89
Voyager
Opțiuni
Nu m am gândit....credeam ca o are toată lumea .
dexyfv
Voyager
Opțiuni
din ce am înțeles nu este valabila în Europa si cum telefonul este cumpărat din state, cred ca are si antena aceea laterala, cred ca sub butoane
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Nici in UK nu este disponibilă funcția dacă telefonul este cumpărat prin cai oficiale.

https://eu.community.samsung.com/t5/galaxy-s24-series/call-recording-functionality-still-not-availab...
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Country specific code. Găsești informația asta în setări-despre telefon-informații telefon.
Poți sa pui un screenshot?

Nici in UK nu este disponibilă funcția aceea, se aplică și acolo GDPR. Probabil ai alt CSC, de asta îți apare1744305187116.jpg
Ioana89
Voyager
Opțiuni
Am găsit. 1744305415169.jpg
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Este ok, este telefon pentru Europa, dar cumpărat de la operator - Vodafone (UK).
Tot nu înțeleg de ce îți apare înregistrarea apelurilor, nu ar trebui să fie disponibilă funcția, conform GDPR 😅
dexyfv
Voyager
Opțiuni
da cred ca nu o sa apară prea curând asa opțiune1744305417194.jpg
Ioana89
Voyager
Opțiuni
Nu știu atunci de ce la mine apare ,nu mi dau seama.
I0nut
Voyager
Opțiuni
Pai daca schimb csc cu unul din afara Europei pot inregistra? Atunci astept sa treaca garanția si schimb
0 Aprecieri
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Da, funcționează. Verifică și ce CSC suporta asta 😊
0 Aprecieri
Ioana89
Voyager
Opțiuni
Apare si la setări1744304779746.jpg
ByteReaper
Navigator
Opțiuni
Mi se pare o încălcare a intimități sa poti înregistra apeluri! Mi-e nu mi-ar conveni deloc sa îmi înregistreze cineva apelul pe ascuns, nici măcar sa îmi pot da acordul !
0 Aprecieri
Ioana89
Voyager
Opțiuni
Am făcut test cu cineva si nu e chiar pe ascuns. Când apeși pe acel buton interlocutorul aude o voce de robot care ii spune că acest apel este înregistrat ,ceva de genul.