Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Incarcare rapida nu functioneaza

(Subiect creat la: 17-12-2024 05:22 PM)
237 Vizualizări
AdrianIonut
Journeyman
Opțiuni
Va salut! 
Telefon in cauza: S24 ultra.
Cand conectez incarcatorul atunci cand bateria telefonului este sub 30% aproximativ, si ar trebui sa incarce cu 40 45w, incarcarea se opreste. Folosesc incarcator si cablu originale. Am observat ca dureaza prra mult incarcarea si am zis sa investighez putin. Am descarcat o aplicatie care masoara incarcarea si am cumparat si un cablu de incarcare care afiseaza watti pe el. Dupa ce conectez cablul si incepe incarcarea, urca pana la 34-36 de watti dupa care se opreste si incepe de la 0. Asta se intampla de 3 ori consecutiv dupa care incarcarea ramane blocata la 7w. Am incercat si cu alte incarcatoare de mare putere de la alte branduri si simptomele sunt la fel. A mai intampinat cineva problema asta? Ca solutie de moment incerc sa pun telefonul la incarcat cand este peste 30% iar incarcarea ajunge la maxim 30 32 de watti si nu se mai opreste. 
Multumesc.
16 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Ai testat incarcatorul si la alt telefon?
E ciudat comportamentul, dar nu am stat niciodata sa masor cu cat incarca.

Cat dureaza o incarcare completa?

AdrianIonut
Journeyman
Opțiuni
Salut! Daca il las sa scada sub 30% aproximativ si ramane incarcarea blocata la 7W, imi estimeaza un timp de 2 ore si 50 de minute. Am incercat incarcatorul si la alte telefoane si functioneaza. Am incercat si alte incarcatoare de la alte branduri la telefonul meu si face la fel. Daca il pun la incarcat cand bateria este peste 30% si nu face acele probleme si in jur de 1 ora si 5-10 minute e complet incarcat :smiling-face: si in timpul acela incarca cu 30-32w.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Estimeaza 3 ore.. si se si incarca in 3 ore sau mai repede?

Poti incerca o resetare generala sa vezi daca ajuta, dar e posibil sa fie ceva problema hardware.
Daca dupa resetare la fel se comporta, eu l-as trimite in garantie.

RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Ce cablu exact ai folosit si ce incarcator? Codul sau modelul de incarcator ma refer. Cablul e cel venit cu tel sau ai luat altul separat?

Mie mi-a aratat 45W la un mom dat cand era sub 15% telefonul dar pt putin timp, apoi scadea la 37-35-30 si statea un timp, mai apoi scadea pe la 25. Oricum, incarcarea la 45W este pe perioade extrem de scurte si doar cand este descarcat aproape de tot telefonul

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
AdrianIonut
Journeyman
Opțiuni
Cablul venit in pachet cu telefonul si incarcator original Samsung de 45w cumparat separat. Apoi dupa ce am sesizat problema am cumparat un cablu cu un mic display care afiseaza incarcarea in Watti si am instalat si o aplicatie ca sa le compar ambele.
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Asta am vrut sa stiu. Cablul care vine cu telefonul, NU este pentru incarcare la 45W, este pt 25W, cu acela nu incarcai oricum, pt 45W este un alt cablu mai gros de la Samsung.
Cablul cumparat separat, daca este genul de la Baseus, care duce 100W si afiseaza este ok (de ala am si eu) dar cum ziceam, 45W arata doar cand este foarte descarcat telefonul (sub 15%) si doar pe perioade scurte. Am facut teste atat cu incarcator Samsung de 45W cat si cu cel pe care il folosesc de obicei, un Anker 735 Nano II de 65W

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

2 ore 50 timp de incarcare nu e in regula.. e o problema acolo. Ca nu incarca cu 45w, e ok, dar si cu 25W nu sari de 1 ora jumate.

RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Da, dar am vrut sa vad si asta

AdrianIonut
Journeyman
Opțiuni
Oricum nu l-am mai folosit acela care a venit in cutie cu telefonul. La fel folosesc si eu un Baseus de 100w cu display :smiling-face:
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Din ce spui este posibil să fie unul dintre circuitele de încărcare și nu poate face conversia 4:1 la voltaj mare, caz în care trece pe încărcare normală.
Aplicațiile și cablurile de monitorizare de obicei interferează cu încărcarea și nu sunt de folosit. Singura diagnosticare o poți face din logul telefonului.
Dar dacă nu merge ok cu cablul și încărcătorul original (nici cu altele originale), atunci cel mai bine este să îl trimiți în service.
AdrianIonut
Journeyman
Opțiuni
Cred ca o sa optez pentru trimiterea in service. Multumesc!
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Sigur nu ai ceva în portul usb a telefonului?
AdrianIonut
Journeyman
Opțiuni
Da! Am verificat si asta :smiling-face:
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Salut, probabil ai ceva probleme cu portul de incarcare.
Încearcă un Clear Cache la USBSettings, iar în cazul în care nu își revine, rămâne sa îl duci într-un service autorizat Samsung.
ThePositiveMan
GrandMaster
Opțiuni
Salutare,
Posibil din cele spuse de tine sa ai vreo problema cu portul USB de incarcare al telefonului.
Iti recomand ca prima optiune sa golesti memoria cache a USB Settings, iar daca nu isi revine dupa ce urmezi primii pasi atunci, a doua optiune ar fi sa mergi cu el intr-un service autorizat Samsung.
RBogdan
First Poster
Opțiuni
Cum faci asta?
0 Aprecieri