Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Husă s24 ultra.

(Subiect creat la: 17-12-2024 08:43 PM)
264 Vizualizări
Zen7979
Pathfinder
Opțiuni
De curiozitate ce husa folosiți la telefonul vostru s24 ultra? Eu momentan am cel original de silicon, care e foarte ok ca protecție dar foarte aderent, adică când scot telefonul din buzunar iese tot buzunarul si e cam deranjant...
24 Răspunsuri
robert777
Voyager
Opțiuni
Momentan folosesc o husa transparenta spigen si inainte foloseam husa originala samsung de silicon..la cea samsung ma deranja faptul ca nu avea protectie camere, in rest recomand spigen, huse samsung, sau pitaka . Sa l stapanesti sanatos
Zen7979
Pathfinder
Opțiuni
Mersi. Am mai folosit înainte huse transparente la alte telefoane chiar și de la spigen, dar toate după un timp s au îngălbenit.
0 Aprecieri
robert777
Voyager
Opțiuni
Mda stiu, indiferent de ce husa e vorba, cele transparente o sa se ingalbeneasca..
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Uită-te la cele de la Spigen. Eu le recomand și chiar sunt de calitate. Sigur găsești una care sa îți placă. 🙂
Zen7979
Pathfinder
Opțiuni
Am studiat cele de la Spigen, dar nu mi dau seama care are spatele rigid și care nu...m ar interesa una cu spatele rigid.
0 Aprecieri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
De ce ai vrea ceva cu spatele rigid? Oricum cele de la Spigen sunt foarte bune.
Opțiuni
Eu nu detin un S24 Ultra, dar, iti recomand cu caldura husele de la Spigen, de la Pitaka si bineinteles cele originale de la Samsung.
😉
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Salut, nu am S24 ultra , dar am un S24 simplu și folosesc una de la o firma nu foarte cunoscuta, am luat-o mai exact din Mall.
Mi-a recomandat-o vânzătoarea din acel magazinel și mi a spus ca nu își va pierde din duritate și se va îngălbenii ceva mai greu fata de celelalte și într-adevăr, asa este!
Inca este la fel de robusta ca in prima zi și nici nu sa ingalbenit.
O am de aproximativ 2-3 luni...
Pe partea de rezistenta la căzături, am scăpat telefonul o singura data în Kaufland parca și nu a pățit nimic telefonul...
Nici măcar o mica zgârietura!
Poti cauta pe site-ul Kamalion.
Au și site în spre mirarea mea...
Silviuzz
Hotshot
Opțiuni
Salut!

Eu merg doar pe opțiunile producătorului - original Samsung.
Momentan folosesc modelul acesta de husă - Standing Grip Case.

Mai am Silicone Case (cea simplă, albastră) și Shield Case (albă).
husa_telefon_samsung_standing_grip_case_pentru_galaxy_s24_ultra_1_429e0f08_1000038821_1734465990.jpg
DanielBarbulescu
Explorer
Opțiuni
Folosesc o husa din fibra de carbon de la Benks,am încercat foarte multe huse și pe cele originale și am rămas la aceasta. O recomand cu mare drag
0 Aprecieri
Liviu18
Troubleshooter
Opțiuni
Salut! Un link te rog de unde ai luat husa . Mulțumesc.
0 Aprecieri
costel5837
Troubleshooter
Opțiuni
Eu folosesc o husă Nilkin Camshield; are și protecție pentru camere.
0 Aprecieri
Liviu18
Troubleshooter
Opțiuni
Zen7979
Pathfinder
Opțiuni
Husa pare ok. dar nu găsesc nicăieri în țară, doar pe site uri de afară....
0 Aprecieri
DanielBarbulescu
Explorer
Opțiuni
Pai a ajuns cam in 5 zile de pe site-ul lor din China. Ți o recomand cu mare drag,este superbă la atingere,f rezistenta și are și mag safe. Foarte subțire și e preferata mea dintre toate .
0 Aprecieri
DanielBarbulescu
Explorer
Opțiuni
Este superba
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Recomand Spigen sau Pitaka.

DanielS24Ultra
Voyager
Opțiuni
Pe toate telefoanele am avut huse luate de pe alliexpress...chiar am fost foarte mulțumit de raportul calitate preț
0 Aprecieri
GNT
Pioneer
Opțiuni
Uag Monarch Pro