Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Gesty

(Temat utworzony: 25-01-2024 06:12 PM)
1787 Wyświetlenia

Też mam ten problem

pitterowski
Journeyman
Opcje
Hej ludziska 🙋‍♂️ Ktoś ma też problem z gestami w s24u? Dolna belka działa, prawo-lewo nie działa. Wipe cache partition zrobione kilka razy i nie po mogło. Funkcja przyciski działa.

image

0 Like
Przejdź do rozwiązania
Jaceksz_
Explorer
Opcje
Czy może ktoś już sprawdzał ładowanie s24ultra na wyłączonym telefonie?Bo u mnie mimo wyłączenia szybkiego ładowania nadal ładuje szybko
0 Like
Sk_uter
Pathfinder
Opcje
Witam,
Można jakoś ustawić, aby korzystać z nowych gestów na UI 6.1 razem z przeciąganiem menu w takich aplikacjach jak Gmail, Tapatalk itd? Gdzie łapiąc za krawędź pojawia się menu danej aplikacji? 
0 Like
Cinek24u
Explorer
Opcje
Witam. Jeżeli ustawie opcje gestów to jak wtedy wejść w opcje zaznaczania i wyszukiwania ?
0 Like
jankiel1796
Voyager
Opcje
Przytrzymujesz palec na ekranie w tym samym miejscu, w którym jest przycisk Home jeśli miałbyś przyciski zamiast gestów. Okazuje się że funkcja jest związana nie z przyciskiem Home, tylko z pewnym wycinkiem ekranu.
Cinek24u
Explorer
Opcje
Bardzo dziękuję :smiling-face:
Sk_uter
Pathfinder
Opcje
Podbijam
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Sk_uter Grzebałem jakiś czas przy Gmailu ale nie widzę opcji wyłączenia menu krawędziowych. Obawiam się, że nie da się (przynajmniej póki co) korzystać z nowych gestów w aplikacjach działających w ten sposób. Warto zgłosić problem razem ze zrzutami ekranu przez:

Aplikacja Samsung Members > Wsparcie > Raporty o błędach.

0 Like
Sk_uter
Pathfinder
Opcje
Ale ja nie chciałbym tego wyłączyć, a korzystać z tej funkcji, tylko przy nowych gestach to się wyklucza, czasami zadziała menu Gmail, ale częściej cofa się jako gest
0 Like
Budus
Pathfinder
Opcje

Da radę aby było jak np. w s22 tj. po lewej lub prawej stronie z dołu ekranu a nie jak jest obecnie przy krawędzi? Gest wstecz

Drd0
Helping Hand
Opcje
Da się to zrobić, zerknij n ten wątek, tam masz wszystko wyjaśnione https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-i-us%C5%82ugi/pasek-nawigacji/m-p/9063080?fbclid=IwAR3...