16-03-2024 10:19 AM — edytowano 16-03-2024 10:31 AM
21-03-2024 04:10 PM
21-03-2024
04:13 PM
– ostatnio edytowany
22-03-2024
11:22 AM
przez
OleksiiA
Dokładnie pełną racja. Na szczęście konkurencja nie śpi. Jak w przyszłym roku większość inaczej zagłosuje portfelami , słupki sprzedażowe poleca na łeb, to w moment włączy się myślenie. Może przy S26 wezmą się do roboty ,zamiast nas zlewać. Już teraz taki One Plus 12 zamiata Samsunga pod dywan i wersja 1TB kosztuje prawie 2tys mniej, z ładowarka 100W w pudelku i etui. Nikt tu nie jest glupi. Nie poprawia zdjęć w.wyzszych rozdzielczościach, nie dadzą możliwości wyłączenia całkowitego procesowania choćby w Expert RAW, na S24 Ultra kończę swoją przygodę z Samsungiem, a jak skończę mizerna szansa, że powrócę kiedykolwiek. Zobaczymy jak wyjdą na zlewaniu nas.
21-03-2024 06:06 PM
21-03-2024
06:24 PM
– ostatnio edytowany
22-03-2024
11:27 AM
przez
OleksiiA
Nie rozumiesz nadal istoty problemu. Większości w tym mi chodzi o procesowanie zdjęć w wyższych rozdzielczościach. Wyłączasz to a telefon nadal mieli I narzuca paskudne ,żółte filtry na zdjecie. Wytłumaczę ci jeszcze dokładniej, wyłączasz procesowanie zdjęć, wlaczasz tryb Expert Raw, tryb w którym powinno wszystko zależeć, tylko od ciebie,a telefon nadal mieli I robi z tych fotek ***** , narzucając paskudne filtry. Nikt nie mówił że nie da się zrobić zdjęcia bo się da, ale ono nie wygląda tak jak widzisz je na ekranie, a tak nie powinno być. Teraz jest loteria jedno wyjdzie, w 10 narzuci ci z czapy zolty filtr, gdzie słoneczny dzień wygląda jak zdjęcie robione pod wieczor. Z miejsca traci na ostrości itp, nie powinno tak być. Chcesz porównania? weź jak będziesz miał okazję w łapy S22 Ultra zrób zdjęcie w 108 mpix. Zdjęcie będzie dokładnie takie jak je widziałeś na ekranie, ostre tak że wypali ci gały. A jak zobaczysz jak je można bezstratnie zbliżać po zrobieniu, to kopare będziesz zbierał z gleby. Nie powinno mieć to miejsca w telefonie dwa modele dalej, za takie pieniądze. Ba weź sobie do łapy One Plusa 12, zobacz jakie zdjęcia robi telefon ponad 2tys tańszy , a zrozumiesz w sekunde. Samsung wypuścił, niedopracowanego bubla z oprogramowaniem w wersji Beta, z raczkującym zbędnym AI ,zamiast dopracować odpowiednio podstawowe funkcje. A już takie bzdury że jak komuś nie pasują zdjęcia w S24 Ultra, to niech sobie kupi lustrzankę itp, to w ogle cię poniosła wyobraźnia. Stary, płacisz za flagowca, ma być flagowa jakosc, proste jak twaróg. Aktualnie zamiast kroku do przodu są dwa do tyłu. Tak być nie powinno. To że tobie pasuje, nie znaczy że reszta ma siedzieć cicho i nie mówić o problemach. Gdybyśmy siedzieli cicho do dziś miałbyś wyprane kolory.
21-03-2024 06:44 PM
21-03-2024 08:50 PM — edytowano 21-03-2024 08:51 PM
21-03-2024
11:08 PM
– ostatnio edytowany
22-03-2024
11:32 AM
przez
OleksiiA
Problem jest w tym że cały czas starasz się robić z ludzi idiotów a ustaliliśmy już przy twojej szczerej pomocy jedno że jesteś zielonym początkującym amatorem nawet nie wiesz nie widzisz i nie chcesz dostrzec w czym jest problem więc daruj już sobie te przekonywanie nas na siłę jakie to świetne aparaty mamy do takiego ****** jakie obserwuję w tym aparacie nigdy w życiu nie widziałem...
21-03-2024 11:25 PM
23-03-2024 11:37 PM
23-03-2024
11:57 PM
– ostatnio edytowany
25-03-2024
12:58 PM
przez
OleksiiA
Bo na razie wymagam wręcz, żeby to ***** naprawili. Jak widzisz, nie jestem w tym osamotniony i wielu nie pasuje podejście Samsunga przy tym modelu. Wielu czuje się oszukanych. Jeżeli tego nie naprawią, będzie to mój ostatni model tego producenta, a jestem z Samsungiem od zawsze. Nie ma nic złego w tym, że za własne pieniądze wymagamy naprawy zepsutych rzeczy. Wyłączenie przetwarzania zdjęć, choćby w trybie Expert RAW, w którym nie powinny te procesy zachodzić, to żadna łaskawość, że to naprawia.