16-03-2024 10:19 AM — edytowano 16-03-2024 10:31 AM
27-10-2024
10:23 PM
– ostatnio edytowany
28-10-2024
09:30 AM
przez
OleksiiA
Nie obchodzi mnie juz ich poprawianie, oni nic juz nie planuja poprawiac. Teraz tylko mysla juz jak przy S25 Ultra oszukać cie na kolejne 6500 jak nie wiecej, abys jak najmjiej to oszukiwanie poczul. Ja lykam One Plusa 13 512gb/24 GB RAM. To jest potwor, do tego z rozwiazaniami ktorych na samsungu nie doczekasz sie przez kolejne 10lat. Czekam jeszcze z 2,3 miesiace, az na Trading pojawi sie dobra okazja z wgranym Oxygen OS i S24 Ultra leci na OLX. W tym roku sprzedalem juz kazdy jeden sprzet Samsunga, S24 Ultra jest ostatni. Koncze calkowicie spogladac w strone tego klamliwego producenta. Sprzedaz musi poleciec na ryj moze wtedy, za kilka lat zmadrzeja. Albo zajma miejsce tam gdzie Xperia.
27-10-2024 10:32 PM
Obawiam się, że faktycznie priorytet to teraz S25U, skoro ma korzystać z tych samych aparatów, to raczej poprawki nastąpią właśnie tam, aby ukazać różnicę. Obym się mylił, nie chciałbym rozstawać się z Samsungiem po tylu latach. Ogólnie większość mi pasuje, jedynie to przetwarzanie nadmierne jest minusem.
28-10-2024
02:40 PM
– ostatnio edytowany
28-10-2024
02:53 PM
przez
OleksiiA
A gdzie tam. Znowu zmiana ksztaltu i zabrana obramowka aparatu, to max co dostaniesz, plus znowu cena pewnie do gory. W S25 Ultra bedzie dokladnie to samo co teraz. Dasz sie oszukać ponownie to gitara, tyle w temacie. Do momentu az my uzytkownicy nie powiemy dosc, temu ciaglemu paleniu glupa, temu zabieraniu w jednym roku, zeby oddac w drugim (udajac ze cos niby dodali) nie zmieni sie nic. Trzeba pozegnac tlumnie, tego klamliwego do granic mozliwosci Samsunga i tyle. Tu sprzedaz kilka lat z rzedu musi poleciec zeby zrozumieli, ze nie mozna ludzi oszukiwać w nieskonczonsoc telefonami ktore obok flagowcow aktualnie nawet nie stoja. CZAS ZMADRZEC LUDZIE. WYSTARCZY JUZ TEJ BLAZENADY SAMSUNG.
28-10-2024 08:28 PM
Ja jednak mam nadzieję, że poprawią ExpertRaw, nie kupię już nigdy Samsunga, jeśli tak to zostawią.
28-10-2024
08:46 PM
– ostatnio edytowany
18-11-2024
08:17 AM
przez
OleksiiA
Ty mowisz o roznicy w S25 Ultra?, zeby niby ja ukazac?. S 24Ultra cofnal sie zdjeciowo do modelu S21 Ultra i wiem co mowie mialek kazdego flagowca co roku od S8. Gdyby teraz wrocili do poziomu wypasu S23 Ultry to juz bylby mega upgrade. Ale nawet na to nie masz co liczyc, bo znajac zycie S23 Ultra tez juz aktualizacjami pogorszyli. Zeby S24 Ultra nie wypadal przy nim jak do tej pory, czyli jak *****, a wlasnie tak wypadal. Ostatnio juz ludzie pisali ze pogorszyli zoomy aktualizacjami, wiec oni wola raczej popsuc w starych zeby nowy wypadal lepiej, jak naprawic to co jest zwalone. Wiesz jakie zdjecia robil S22 Ultra w 108 mpix?, a jak mozna byko je bezstratnie zblizac po zrobieniu?. Tak ze do dzis mi opada kopara jak je odpalam w galerii. Aktualnie w S24 Ultra nie jestes w stanie nawet sie w polowie zblizyc do tego poziomu. Ale to tez przeszlosc S22 Ultra zapsuli tez dawno aktualizacjami. Tlumaczyli sie ze to One UI chyba 6,0 czy inne *****. Wiec tam tez mozna juz zapomniec o wypas zdjeciach. Powtorze to po raz kolejny, to my musimy zmadrzec, sprzedaz musi z rok, dwa poleciec, zeby cokolwiek do nich doszlo. Aktualnie maja nas za ********, ktorych mozna oszukiwać w nieskonczonosc. Jeden rok, zrobic ekran plaski, w drugim ciut zaokraglic, przy okazji splaszczyc bryle a za rok znow zaokraglic i masz nowy flagowy produkt za 6500 jak nie lepiej. Ja tez sam sobie wmawialem ze wole samsunga, a za bryle wole prostokatna, a ze rysik lubie chociaz ***** go uzywam tak naprawde. Kiedy w tym roku dostalem do testu kazdego topowego Chinczyka, to mnie olsnilo. Przeciez oni rozwiazaniami dawno zamietli Samsunga pod dywan. A Samsung nadal oszukuje ladowaniem 45W? i innymi rozwiazaniami z epoki kamienia lupanego?. S24 Ultra to telefon ktory na premiere powinien kosztowac max 3500 i ani grosza wiecej. Ja mam juz dosyc oszukiwania mnie, za moje wlasne ciezko zarobione pieniedze.
30-10-2024 09:48 AM
16-11-2024
08:55 PM
– ostatnio edytowany
18-11-2024
08:18 AM
przez
OleksiiA
Zapomnij, juz wywalili na to *****, glupa pala ze temat nie istnieje. Juz mamia ludzi S24 Ultra. Z kanciastego znowu robia ciut zaokraglona bryle i masz nowego pseudo flagowca za 6,5 kola. Ja juz osobiscie sprzedalem w rym roku prawie kazdy jeden sprzet Samsunga jaki mialem. Lada dzien Vivo wypuszcza X200 Ultra i zegnam tego bubla S24 Ultra jako ostniego. Nie planuje patrzec w strone ich sprzetow nigdy wiecej. Bylem z Smasungiem od serii S8 przez kazdego jednego flagowca, zmieniajac co roku do S24 Ultry wlacznie. Koniec tego oszukiwania za moje wlasne ciezko zarobione pieniadze. Musmy zmadrzec ludzie. Oni potrzebuja juz solidnej czkawki, zeby sprzedaz poleciala przynajmniej ze dwa lata, bo inaczej nie zmieni sie nic. Podazaja droga Sony Xperii, moze musza skonczyc tak samo.