Użytkownicy przyłączcie się do mojego apelu. Niech dadza wreszcie możliwość wyłączenia procesowania zdjęć, kiedy tego nie chcemy. Teraz mimo wyłączenia w aplikacji, camera asistant nadal nie daje nic, kolejna zepsuta opcja.Zdjecia w 50mpix, czy w 200mpix( bez różnicy czy z zoomem czy zwykle, są bezużyteczne. To co dzieje się z tymi zdjęciami po około 5sekundach od zrobienia to dosłownie komedia.
Zdjęcie robi się przydymione, nachodzi na nie paskudny filtr, który z miejsca je przyciemnia, pogarsza ostrosc jest tragedia.
Płacimy za telefony po 6tys a na takie ***** jesteśmy skazani?, jesteśmy skazani tylko na zdjęcia w 12mpix?. Chcemy widzieć dokładnie takie zdjecie jak widzimy jego podglad na ekranie podczas robienia, nie takie *****.
Nawet S22 Ultra w 108 mpix robiłem takie fotki że głowa mała, wyglądały dokładnie tak jak ich podgląd na ekranie, a jaka była ostrosc czy możliwość zoomowania to kopara do dziś opada mi do ziemi jak je kliknę w galerii.
Dajcie nam za takie pieniądze możliwość wyłączenia tych tragicznych procesów ,chcemy moc korzystac że wszystkich możliwości telefonu.
Aktualnie mamy bubla za ponad 6tys z oprogramowaniem w wersji Beta, w którym więcej rzeczy jest niedopracowanych jak działających. Ale oczywiście bzdurne AI najważniejsze. Darujcie sobie AI( bo na obecną chwilę to zenada jest) a dopracujcie podstawowe funkcje Samsungu. Jak jestem co roku z najnowszym modelem, tak tutaj więcej kroków wstecz jak do przodu. Może trzeba zastanowić się nad pożegnaniem. One Plus 12 nie śpi, a nie ma tyłu problemów co S24 Ultra. Piszmy do nich wszyscy bo inaczej nic się nie zmieni.