Mi am luat un s24 plus și îmi apare ca pe site nu am Samsung Care+ chiar dacă eu am plătit pentru aceasta optiune câteva sute de lei? Știe... Vizualizare anunț
Custom List Message Item |
---|
Mi am luat un s24 plus și îmi apare ca pe site nu am Samsung Care+ chiar dacă eu am plătit pentru aceasta optiune câteva sute de lei? Știe... Vizualizare anunț |
Ați făcut precomanda pentru S24 Ultra? Eu mă lovesc de vreo doi ani la rand cu problema asta, nu sunt pe stoc. Am comandat cel violet. Vizualizare anunț Buna!Aveti idee S24U are probleme cu softu'?(ma refer la versiunea de 1tb)Multumesc ✌️ Vizualizare anunț |
Bună seara, am primit mesaj cum ca telefonul o sa-mi ajungă maine sau poimâine iar eu nu găsesc pe nicăieri husa originala de s24+ clear... Vizualizare anunț Nice! 🙂 Eu ma uitam de folie antireflex...mi-am amintit de postarea ta... Vizualizare anunț |
|
Am cu ce sa ma joc zilele astea... ... Vizualizare anunț |
Salut, veti face trecerea pe S24 sau nu merita ? Vizualizare anunț O comparație dintre un S21U și S24U, dacă ai interes, detalii in link: https://www.sammobile.com/new... Vizualizare anunț |
Cine câștigă bătălia camerelor foto dintre Galaxy S24 Ultra și iPhone 15 Pro Max? Vizualizare anunț ![]() Dpdv hardware ireprosabil, dpdv software(procesare) mai au cei de la Samsung de lucrat pana ajung la... Vizualizare anunț |
Salutare, Aveți idee dacă se poate transfera și conținutul Secure Folder odată cu celelalte date prin intermediul aplicației Smart Switch? ... Vizualizare anunț Domnilor, Omul - cât trăiește - învață... că numai bunul Dumnezeu le știe pe toate. Vizualizare anunț |
Ajunge probabil mâine în EasyBox 🥳 Vizualizare anunț |
Gogomănia este epidemia cauzată de folosirea abuzivă a (rom)glezei, limbă pe care doar Gogu Tălmaciu... Vizualizare anunț |
Se merită upgrade-ul de la s22 plus la s24plus ? E mai bun ca procesor 23 ? Vizualizare anunț Da se merita, anul acesta se merita la gama S,și S+ nu la Ultra. Cea mai buna îmbunătățire acolo est... Vizualizare anunț |
Deci l-am luat în mână,l-am pipăit,mângâiat sper să nu se ia microbul sa îl achiziționez 😂 ... Vizualizare anunț |
Dacă ești interesat să afli cu ce noutăți vine față de seria Galaxy S23, iată mai jos toate informațiile de care ai nevoie. ... Vizualizare anunț Cautati pe you tube canalul NL Tech ,sau facut dierite teste cu acest dispozitiv. Vizualizare anunț |
Salut, Caut si eu numele melodiei din trailerul "S24 Ultra Official Introduction Film" care incepe de la minutul... Vizualizare anunț |
S24 ultra 512gb vândut de emag...6700lei Iar Samsung Romania vinde acelasi produs cu 7200 lei... La comanda lui S24 ultra 512gb de la emag,... Vizualizare anunț Și eu am fost tentat inițial de oferta Emag, unde prețul părea mai mic decât pe samsung.com. Am iniț... Vizualizare anunț |
Salutare. Cei care doriți sa simțiți în mână noul S24 Ultra sa știți ca este în Adi Cotroceni! Mi-a trimis un prieten filmuleț cu noul telefon,... Vizualizare anunț |
hello sir I want to exchange my Samsung s23 ultra . I want to upgrade s23 ultra to s24 ultra. how much cost I have to pry..is a new phone... Vizualizare anunț Hey, @Mdnaem1 , next time use the Google Translate for the Romanian language, please! Vizualizare anunț |
Salutare, stiti cva daca noile telefoane se gasesc in magazinele Samsung din Bucuresti? Daca as vrea sa-l cumpar maine este disponibil? Vizualizare anunț Gasesti telefonul doar la precomanda cu livrare incepand cu 24 ianuarie ! Samsung Romania vinde scum... Vizualizare anunț |
Cele mai noi telefoane din seria Galaxy S24 au fost lansate. Vezi comunicarea oficială, publicată în Samsung... Vizualizare anunț Ăsta a fost unul dintre principalele motive pentru care am cumpărat un Note 8 la vremea lui. Mi au p... Vizualizare anunț |
Utilizator | Număr |
---|---|
271 | |
240 | |
219 |
Subiect | Aprecieri |
---|---|
27 | |
27 | |
25 |