Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

S24 ultra- pret mare la oferta Samsung Romania

(Subiect creat la: 18-01-2024 05:32 PM)
1060 Vizualizări

Am și eu această problemă

BBB30
Pathfinder
Opțiuni
S24 ultra 512gb vândut de emag...6700lei Iar Samsung Romania vinde acelasi produs cu 7200 lei... 
La comanda lui S24 ultra 512gb de la emag, la pretul de 6700 lei se primeste in plus si un card cadou de 500 lei !!
Este oare normal ca un comerciant sa vanda un produs mai ieftin decât reprezentantul producatorului cu asa diferenta mare de pret ? 
Orice produs S24 cumpărat de la Samsung primeste la oferta upgrade si i se dubleaza memoria...deci diferenta de pret este de fapt mult mai mare intre eMAG și Samsung Romania : practic de la eMAG cumperi cu 6700 lei un S24 de 512 gb si primesti un S24 ultra de 1Tb...iar la Samsung Romania cu 7200 lei cumperi un Samsung S24 ultra de 256 gb si primesti un S24 ultra de 512 gb.

11 Răspunsuri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
S24 Ultra 1 TB storage este 7299 pe eMAG si 7799 pe Samsung. Cel de 512GB este 6700 pe eMAG si 7200 pe Samsung.com

Sunt de acord, este diferenta fata de pretul de pe site-ul oficial dar nu chiar atat de mare, este undeva la 500 lei diferenta si este datorata faptului ca Samsung nu a impus un pret retailerilor si nici un adaos minim astfel incat acestia, beneficiind de un discount mai mare (pt ca cumpara volume mari), pot oferi un pret mic practicand un adaos minim.

Pana la urma cu ce deranjeaza, avem mai multe optiuni si cumparam de unde dorim nu?

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
BBB30
Pathfinder
Opțiuni
Te ai astepta totusi sa gasesti cel mai bun pret la producător...cel puțin la o oferta de lansare !
Diferenta nu este deloc de neglijat , de fapt !
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Corect, de acord cu tine si eu ma asteptam la preturi promotionale dar asta e. Poate citesc si pe aici si observa aceste nemultumiri si le iau in calcul pe viitor...sau nu

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
rare97
Journeyman
Opțiuni
Eu am comandat un s24 simplu acum de la samsung. Pretul normal fiind 4499 am primit 100 lei discount ca am comandat de pe cont nou si am facut si buyback la vechiul telefon la care am mai primit inca 250 lei in plus. Deci practic pe samsung fara valoarea telefonului de buy back am iesit la 4149, iar pe emag si altex este la 4249. Si daca nu faceam buyback primeam voucher de 250 lei la accesorii, deci tot cam pe acolo iesi.
0 Aprecieri
BBB30
Pathfinder
Opțiuni
Eu am postat oferta de S24 ultra...
Si la S24 pe care l ai comandat daca aplicai buyback la eMAG oferta era mai buna oricum !
0 Aprecieri
qacdc
Pathfinder
Opțiuni
In general la reprezenta preturile sunt mai mari! (Sunt preturi de lista ) in schimb la parteneri sunt mai mici.(vanzatorii stiu de ce)
0 Aprecieri
BBB30
Pathfinder
Opțiuni
Este prea mare diferenta de pret orice argumente s ar aduce !
0 Aprecieri
qacdc
Pathfinder
Opțiuni
In alte domenii sau facut reduceri si de 50 la suta!!!( pentru firme colaboratoare) Orice produs iesit din poarta unei fabrici are profit!!!!
0 Aprecieri
John9023
Pioneer
Opțiuni
7200 pret pe samsung store -500 lei reducere voucher aplicat automat ajungea acelas pret, daca este si prima comanda mai iti da 100 lei reducere, mai adaugi si un telefon la trade in si mai bine
0 Aprecieri
BBB30
Pathfinder
Opțiuni
Smecherii de fapt( reducere 5% daca vezi si ceri ) ...emagul e mai ieftin oricum si pretul este clar la vedere ( si acolo ai trade in si vaucher suplimentar )!
0 Aprecieri
DjBrain77
Explorer
Opțiuni

Și eu am fost tentat inițial de oferta Emag,  unde prețul părea mai mic decât pe samsung.com. Am inițiat însă procesul de trade-in pe site-ul Samsung, pentru că voiam oricum să dau vechiul telefon. Cu valoarea de trade-in și bonusul de 500 de lei, am ajuns la un preț,  pentru S24 Ultra, de 6200 lei. Am apelat la un consultant pentru a cere lămuriri legate de procesul de trade-in și acesta mi-a oferit un voucher de 5%, pe care l-am aplicat și am ajuns la 5800 și ceva.  Dorind să finalizez comanda, am făcut cont Samsung, și instant din preț au mai scăzut 100 de lei, bonus pentru client nou. Am ajuns în sfârșit la pagina unde trebuia să introduc datele cardului și o dată ce am selectat metoda de plată "card" (oricum nu aveam altă opțiune),  s-au scăzut încă 500 de lei. Așa că prețul final de 5200 de lei (deși tot mare) mi s-a părut ok comparativ cu alți retaileri. Nu am înțeles de ce Samsung nu si-a promovat de la început acel bonus de 500 de lei pentru plată cu cardul.

0 Aprecieri