Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ładowanie w nocy

(Temat utworzony: 28-12-2024 05:13 PM)
274 Wyświetlenia
theeye7777
Apprentice
Opcje
Witam wszystkich. 
Posiadam samsunga s24.
Z racji tego że pracuje w nocy to często go ładuje. 
Zauważyłem że w dzień ładuje się tak jak pokazuje na wyświetlaczu że np 1h i 12m i tyle faktycznie zajmuje.
Jednak w nocy pokazuje powiedzmy tyle samo a po 30 min patrzę a tu pokazuje że zostało np 1h i 4m.
Procent baterii wzrósł z 22 na 24%.
Dopiero jak odepnę ładowarkę i znów podłącze to jakby ruszyło.
Masakra z tym ładowaniem. Sprawdzałem na kilku ładowarkach i kablach. Szybkie ladowanie włączone, kabel oryginalny z pudełka z telefonem i ochrona baterii wyłączona.
Telefon super ale żeby ładował się ponad godzinę przy 4000mAh to słabo. 
Poprzednio motorola miała 6000mAh i ładowała się w 50min do pełna i dalej się tak ładuje.
Co o tym sądzicie?
Jak jest u was?
0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
theeye7777
Apprentice
Opcje
Pogrzebałem w ustawieniach pielęgnacji urządzenia oraz włączyłem tryb oszczędzania energii i dzisiaj w nocy naładował się w godzinkę. Ciekawe czy uda się to drugi raz?

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

6 Odpowiedzi
Pabloooo89
Navigator
Opcje
Oryginalna kostka do ładowania ?
0 Like
Paco76
Helping Hand
Opcje
moze masz ustawioną opcję -chyba w Ochronie Baterii- Ładowania np. do 22.00 .ok 85%, a przed Pobudką lub po wybudzunie -doładowuje Baterię do 100%-fakt, że w trybie Normalnego Ładowania -to Ładowanie nie jest Szatanem Prędkości1735409636298.jpg
0 Like
theeye7777
Apprentice
Opcje
Oryginalna i różne inne w tym do iphona. Każda w nocy tak samo się zachowuje. Już szukałem w ustawieniach jakiegoś harmonogramu czy coś w tym stylu jednak nic nie ma
0 Like
theeye7777
Apprentice
Opcje
Ochrona baterii wyłączona jest
0 Like
Rozwiązanie
theeye7777
Apprentice
Opcje
Pogrzebałem w ustawieniach pielęgnacji urządzenia oraz włączyłem tryb oszczędzania energii i dzisiaj w nocy naładował się w godzinkę. Ciekawe czy uda się to drugi raz?
theeye7777
Apprentice
Opcje
Więc tak, wczorajszą nocka pokazała że ładuje się normalnie już, tak jak trzeba👏