W tym wątku zachęcam wszystkich do dzielenia się informacjami odnośnie nowych aktualizacji oprogramowania w telefonach Galaxy S23, Galaxy... Wyświetl post
Custom List Message Item |
---|
W tym wątku zachęcam wszystkich do dzielenia się informacjami odnośnie nowych aktualizacji oprogramowania w telefonach Galaxy S23, Galaxy... Wyświetl post |
Samsung Galaxy S23 FE pojawił się w sprzedaży w Polsce! Zapraszam do zapoznania się z najnowszym smartfonem dla fanów! Epickie... Wyświetl post |
Po aktualizacji telefonu do One UI 7.0 dzieją się takie cyrki. Czy ktoś ma podobnie? Dodam, że przez połowę czasu... Wyświetl post S24U user here. Have the same circus. Just in 2hrs of the light usage I have lost 50% of the charge ... Wyświetl post |
Cześć, Czy w nowym OneUI 7 można ustawić te powiadomienia bieżące z multimediów (np Spotify) aby nie pokazywał zawartości aktualnie... Wyświetl post To ja mam dodatkowe pytanie - w 6.x można było na ekranie blokady tapnąć (chyba 2 razy) w zegar i wt... Wyświetl post |
W tym wątku zachęcam wszystkich do dzielenia się informacjami odnośnie nowych aktualizacji oprogramowania w telefonach Galaxy S23, Galaxy... Wyświetl post |
Witam serdecznie. Czy ktoś się orientuje gdzie w nowym Androidzie 15 w wersji One UI 7.0 znajdę ikony budzika i połączenia bluetooth na górnym... Wyświetl post Teraz budziki możesz sprawdzac dodając brzydki widget z aplikacji zegar na ekran główny 😛 Wyświetl post |
I'm disappointed that I can see 3 notifications AT MOST, even though they take up less than half of available space. There was a setting... Wyświetl post |
Hej, Jak odpalić Drawing Assist na Samsung S23+ z OneUI7? Nie mogę znaleźć nigdzie tego ficzeru. Fotka czego dokładnie... Wyświetl post |
mam pytanie bo samusng włączył now bar. przez to coś nie da się dobrze sterować telefonem jedną ręką - rozwiązaniem nie jest klikniecie w now... Wyświetl post to może mi podpowiesz co robię źle bo mam go ustawionego niby jest ok ale. wchodzę do auta (trzy róż... Wyświetl post |
Witam Jak ktos do mnie dzwoni, lub ja do kogoś, to tlo polaczenia mam w odcieniu takim jak ikonka z menu kontakty (kontakty z google)- zolte ,... Wyświetl post Mam nadzieje ze to jak najszybciej poprawia bo wydaje mi sie to na blad w sofcie, jak i inne niedoci... Wyświetl post |
Hejka. Mam wszystko po włączane, a now bar niewidziałam na oczy, w czym jest problem tel s23u Wyświetl post Wykastrowali soft i zaczęli sprzedawć kit o tym, że procek nie wyrabia. (Podobno niektóre S23U nie d... Wyświetl post |
Miałem nadzieję, że może w OneUI 7 coś się ty naprawi, ale problem pozostał (w 6.x było to samo) - pytanie czy to wina twórców apki, czy mój... Wyświetl post Tak jest poprostu w aplikacji Radia 357, sam używam TuneIn do radia internetowego, jednak tam nie ma... Wyświetl post |
Witam, Mam problem z s23 ultra Ogólnie działa dobrze ale gdy przychodzi nagrać video to strasznie klatkuje co jest irytujące można... Wyświetl post |
Hej. Postanowiłem zgłosić wolniejsze działanie telefonu i dużo szybsze zużycie baterii po aktualizacji S23 do Android 15 / One UI 7. Czy ktoś jest... Wyświetl post S23+ Po aktualizacji, bateria ginie w oczach. Wykonane WCP. Nic to nie dało. Pozostaje tylko twardy ... Wyświetl post |
Mam aktulizacje one ui 7 na moim samsungu s23 ultra i korzystałem sobie trochę z asystenta rysowania (dokładniej z pisania) i mam problem bo... Wyświetl post Eksperymentuj. Ogranicza Cię tylko Twoja wyobraźnia. 💪 🤞 😉 PS A propos wyobraźni 😆https://youtub... Wyświetl post |
Witam, jak zmienić ustawienia, aby po całej długości można było od razu przejść do panelu sterowania? W android 15 ... Wyświetl post Witam Wejdź w panel --> ołówek w prawym górnym rogu --> ustawienia panelu --> rozdziel. Wtedy powiad... Wyświetl post |
Od dłuższego czasu zauważyłem, że bateria dosyć szybko się rozładowuje nawet na wyłączonym ekranie (20% w około 7 godzin) . Po aktualizacji do one... Wyświetl post |
Aplikacja facebook tnie się przy włączonej obsłudze na pasku nawigacji gestami. Tną się filmiki i wyświetlane zdjęcia. Poniżej wrzucam screeny jak... Wyświetl post Mam to samo od dłuższego czasu, to problem z aplikacją facebooka nie z telefonem. zglaszaj do Mety Wyświetl post |
Cześć Po aktualizacji do one ui 7 opcja ustawienia sobie przeźroczystych widżetów nie działa. W ustawieniach widżetu jest oczywiście pasek,... Wyświetl post brzmi to strasznie. Specjalnie wybrałem Samsunga zamiast iPhone, aby móc sobie wszystko dostosować p... Wyświetl post |
Siemka czy można ten pasek przenieść jakoś do góry? W wersji one ui 6 android 14 miałem go u góry , a teraz jest na dole . ... Wyświetl post |
Cześć, może znajdzie się mądrzejsza głowa i mi pomoże. Próbuje ustawić tak, aby po podłączeniu do konkretnego urządzenia audio BT i... Wyświetl post |
Cześć, po aktualizacji oprogramowania mam u siebie bardzo irytującą rzecz. Po cofnięciu się z różnych aplikacji do ekranu głównego tapeta... Wyświetl post @Lichos Być może, ale warto przesłać raport o błędach:https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-... Wyświetl post |
Użytkownik | Liczba like |
---|---|
71 | |
45 | |
44 |