Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Przeźroczyste widżety

(Temat utworzony: 2 tygodni(e) temu)
322 Wyświetlenia
michal977
Navigator
Opcje
Cześć 
Po aktualizacji do one ui 7 opcja ustawienia sobie przeźroczystych widżetów nie działa. W ustawieniach widżetu jest oczywiście pasek, na którym można przesuwać natężenie przeźroczystości ale nic to nie daje . Ma ktoś tak?
0 Like
32 Odpowiedzi
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@michal977, W samym One UI 7 nie da się ustawić w pełni przezroczystych widgetów, natomiast opisany przez Ciebie poziom przezroczystości powinien się zmieniać.

Screenshot_20250429_084031_Samsung Health.jpgScreenshot_20250429_084035_Samsung Health.jpg

michal977
Navigator
Opcje
Wielka szkoda. Miałem nadzieję że jak wcześniej będzie to możliwe, bo efekt bardzo mi odpowiadał. Dzięki za info.
Zonniak
Big Cheese
Opcje
Witam
W One UI 7.0 już tao nie ustawisz wigdżetów. Tak jak @kamil40013 napisał możesz zmienić poziom przeźroczystości.
Amazigh
Big Cheese
Opcje
Witaj w "nowej "codzienności"... Tak wygląda "ulepszony" interfejs graficzny One UI. Możesz jednak dla części widgetow uzyskać 100% transparentności wyłączając w Ustawieniach niektórych z nich "tło".1745911086085.jpg
lukqsz
Apprentice
Opcje
No niestety, spaćkali to w wersji finalnej. Powiększone katalogi na "pulpicie" też mają zepsutą opcję z transparentnością. Albo ustawisz na 100% albo na 0 bo inaczej to nie działa.
michal977
Navigator
Opcje
Dokładnie tylko w tym który pokazałeś na zdjęciu mam idealną przejrzystość, reszta wygląda lipnie.
Kucharz98
Pioneer
Opcje
Mam to samo odczucie. Miałem zawsze ustawioną idealną przezroczystość zależnie do umiejscowienia na tapecie. Teraz pasują do tapety jak świni siodło 😂 Zostaje się przyzwyczaić
Kucharz98
Pioneer
Opcje
Wydaje mi się, że mamy mały błąd w tłumaczeniu nakładki bo zwiększając na pasku przezroczystość, realnie się zmniejsza, ale to już czepialstwo z mojej strony
0 Like