Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung s23 zasięg

(Temat utworzony: 17-12-2023 08:42 AM)
406 Wyświetlenia
Wojtek01b
Explorer
Opcje
Witam.
Mam pewien problem, otóż po zmianie telefonu i przełożeniu do niego karty sygnał jest znacznie gorszy od tego, który był w poprzednim telefonie. Wcześniejszy telefon to samsung s20fe a obecnie używam s23.
284 Odpowiedzi
Paco76
Helping Hand
Opcje
Ten Wskaznik Zasięgu to trzeba go brać trochę z przymrużeniem oka, od paru modeli wstecz Samsung już tak ma. Jeżeli odbierasz lub nawiązujesz Połączenia to się tym Nie przejmuj
0 Like
natariinatch
Journeyman
Opcje
Na ten moment odbieram, ale fakt, że przez większość czasu zasięgu na tym telefonie nie ma nieco mnie niepokoi
0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, proszę spróbować wykonać reset do ustawień sieciowych.
Wchodzimy-> ustawienia-> zarządzanie ogólne -> resetowania -> resetuj ustawienia sieciowe

W dodatku jeśli jest wszystko wporzadku z internetem oraz połączeniami telefonicznymi to nie warto się przejmować.
U mnie na flagowcach tak samo bywa, ale jest wszystko ok.
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Z jakiej sieci Pani korzysta?
PatrykPred
Big Cheese
Opcje
To nic nie da bo w Polsce 3G jest już wyłączane, w T-Mobile został już wyłączony.
0 Like
PatrykPred
Big Cheese
Opcje
W Samsungach niestety zasięg jest słabszy i to chyba każdy o tym mówi, póki działa wszystko to nie ma co się przejmować.
PatrykPred
Big Cheese
Opcje
Tak ale czy to jest rozwiązanie? Na ile, pół roku bo inne sieci w przyszłym roku będą wyłączać, więc dla mnie to żadne rozwiązanie.
0 Like
Maniollo
Troubleshooter
Opcje
Dokładnie tak jest.
natariinatch
Journeyman
Opcje
korzystam z Orange
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Może Pani wyłączyć VoLTE, wtedy połączenia, będą realizowane przez 3G.Wszystko zależy też od samego miejsca nadajnika. Nie wszystkie telefony będą też pokazywać taki sam zasięg. Przykład w Samsungu jedna kreska, to w IPhonie może pokazać dwie. Jeśli Pani nie przerywa żadnych połączeń, to nie ma sie też Pani czym przejmować.