27-02-2023 07:09 AM
08-01-2025 05:30 PM
09-01-2025 10:48 AM
@marcinquadzik, warto zgłosić się do serwisu i powiedzieć, że po wymianie występują problemy z zasięgiem, których wcześniej nie było.
20-02-2025 07:29 AM
20-02-2025 02:53 PM
@kamilkamil2 A spróbuj włożyć kartę SIM do innego slotu. Zrób też reset sieci:
Ustawienia > Zarządzanie ogólne > Resetowanie > Resetuj ustawienia sieci komórkowej.
24-02-2025 04:49 PM
Niestety i ja nie mogę powiedzieć dobrego słowa o zasięgu w tym modelu. Co więcej, w dwóch egzemplarzach tego modelu. Sytuacja jak u większości powyżej, brak zasięgu w miejscach, w których Oppo A91 i Redmi note 9pro radzą sobie bez problemu. I tu nie chodzi o kreski zasięgu, bo u mnie jest jedna kreska ale strony się nie otwierają, przerywa rozmowę albo wcale mnie nie słychać. I mówimy tu o miejscach randomowych: dyskonty naziemne (nie sprawdzisz listy zakupów do przepisu z netu bo nic się nie otwiera), w miastach między budunkami (polska i inne kraje z innymi operatorami), w innych miejscach gdzie stare telefonu sobie świetnie radziły. Może mój telefon mógł mieć wadę, ale mamy z partnerką dwa i każdy tak samo funkcjonuje. Nie pisałem wcześniej ponieważ chciałem wykorzystać wszystkie możliwości rozwiązania problemu. Niestety nic nie pomogło. Wszytkie podpowiedzi z poprzednich postów zawiodły. Wymiana kart sim (sprawdzone również esim), wysyłka do serwisu (w jednym wymienione gniazdo ładowania, w drugim gniazdo ładowania i taśma anteny) również nie przyniosły poprawy. Jutro znowu odsyłam oba modele. Niestety z każdym z kim rozmawiam, czy to w salonie sprzedaży głównych operatorów w Polsce, czy to w większych i mniejszych serwisach telefonów każdy potwierdza, że ten model tak ma. Gdyby nie WiFi nie napisałbym tego postu, choć jak widać na załączonym obrazku zasięgu jest, a strona nie chciała się załadować.