cu o săptămână în urmă
Buna ziua,
Acum cateva zile am fost in vacanta cu sotia si faceam poze pe o plaja din Tenerife. Am lasat telefonul, ochelarii cheile de la masia inchiriata si niste schimburi pe un bolovan de pe plaja si ne distram, at m-a dus capul in momentul ala. Evident ca peste nu mai mult de 5 minute a venit un val destul de mare care a luat tot ce era pe acel bolovan.
La nici 20-30 de secunde de la incident am gasit telefonul, ochelarii si schimburile noastre dar cheia de la masina nu a mai fost de gasit, lucru care a costat foarte mult din moment ce noi am hotarat ca nu avem nevoie de asigurare. Telefonul era ud dar mergea, am putut suna, sa fiu sunat si totul parea in ordine. Dupa o ora sau doua a inceput sa isi dea restart si sa piarda foarte rapid baterie pana cand nu a mai functionat deloc, pe ecran apare ca telefonul trebuie pus la incarcat dar acesta nu pare ca se incarca.
Ieri am dus telefonul la un service autorizat Samsung unde sa constatat ca placa de baza si ecranul trebuie inlocuite cu un deviz total de 3571 RON ( aprox 2000 RON placa de baza, 900 RON ecranul si restul pe diverse chestii micute). Cei de la service m-au lasat sa inteleg ca telefonul este "mort", nu il mai pot folosi la un program de buyback din moment ce nu se mai incarca. La acest pret pentru, reparatia este mult prea costisitoare, prefer sa cumpar un alt telefon.
Are cineva un sfat? Exista vre-o solutie sa imi repar telefonul la un pret rezonabil sau daca nu, ce as putea fac cu el?
Rezolvat! Către soluţie.
cu o săptămână în urmă
cu o săptămână în urmă
cu o săptămână în urmă - editat ultima oară cu o săptămână în urmă
cu o săptămână în urmă
cu o săptămână în urmă
cu o săptămână în urmă
Multumesc pentru sfaturi, este clar ca trebuie sa imi cumpar alt telefon.
cu o săptămână în urmă
cu o săptămână în urmă
cu o săptămână în urmă