Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

One ui 7

(Subiect creat la: cu o lună în urmă)
290 Vizualizări
RARESS23ULTRA
Navigator
Opțiuni
Am văzut calendarul one ui 7 din România, dar nu înțeleg un lucru , la samsung pe site zicea ca în aprilie se lansează și pentru seria s23 , eu am un 23 ultra și credeam că o să vină pe parcursul acestei luni . Acel calendar e oficial?
13 Răspunsuri
RARESS23ULTRA
Navigator
Opțiuni
Spre exemplu în Vietnam, se lansează pe 14 aprilie , până la urmă care ar putea să fie distanță dintre Vietnam și România ( mă gândesc 2 săptămâni nu mult !)1744455115505.jpg
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Cred că voiai sa scrii 24 aprilie. Eu zic sa vedem atunci dacă va fi așa.
Oricum, pentru seria S24, în România a ajuns în aceeași zi ca și în restul tarilor din Europa. Vietman este în Asia. La fel a fost și la S24, cei din Asia au fost primii care au primit OneUI 7
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Același calendar, ca și în România, a fost primit și pentru Germania.
https://www.reddit.com/r/oneui/comments/1jwue06/timeline_for_one_ui_7_release_in_germany/
MARIOIMR28
First Poster
Opțiuni
O să vină la maxim 3 zile distanță și pe seria S 23 cum a fost și la seria S24 era data lansării pe 7 aprilie și a ajuns pe 9 sau 10 aprilie.
0 Aprecieri
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut. Da, acesta este calendarul oficial pentru România.
S23 este încă în versiunea Beta, din câte știu. Inițial citisem despre sfârșit de aprilie sau in mai, ca va veni versiunea stabilă, acum avem oficial luna mai.
Pe site-ul Samsung scria în următoarele săptămâni.

https://eu.community.samsung.com/t5/aplicații-și-servicii/calendar-oficial-one-ui-7-pentru-românia/t... 1744455184344.jpg
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Am scris ca S23 este deja in Beta. Tot aici sunt informații oficiale cu luna in care veni versiunea finala
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Nu ai cum să mulțumești pe toată lumea. Unii abia așteaptă update-ul, iar după ce îl fac vor înapoi la OneUI 6 😂
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
La fel de nemulțumiți ca și după ce primesc actualizarea.
Nu contează dacă vine, nu vine, se modifică ceva, nu se modifică nimic, nemulțumiți tot timpul sunt.
Simionm
Navigator
Opțiuni
Eu am S23 simplu si sunt foarte multumit de el. Boo face update-ul la ONE UI7mala toamna. Nu cred ca trebuie sa ne grabim.
0 Aprecieri
Radu9014
Pioneer
Opțiuni
Tot sunt foarte dezamagit in părerea mea pentru ca un telefon pe care am plătit 30 sau 31 de milioane care inca este bun sa nu primească update-ul macar o săptămână dupa lansarea pentru S24
0 Aprecieri
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Tot timpul a fost așa. Prima dată au lansat update-ul major pe modelele mai recente.
0 Aprecieri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Pe site-ul Samsung nu era un calendar, era o informație. Calendarul oficial îl găsești aici pe platformă. Data viitoare poți da și un search sa vezi dacă s-a discutat deja acest subiect.
Bogdan_B
Pathfinder
Opțiuni
Asta este o captură de ecran de la prezentarea in România a lui s25.

Se pare ca însăși Samsung a livrat fake news 8fyj78nziN.jpg
0 Aprecieri