Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung S23+ trzeszczy głośnik

(Temat utworzony: 28-02-2023 07:23 PM)
7423 Wyświetlenia
Arkadio9
Apprentice
Opcje
Czy ktoś z Was ma podobny problem, dolny głośnik trzeszczy - w trybie głośno mówiącym podczas rozmowy, podobne trzaski słychać przy odtwarzaniu muzyki. 

Przeprowadziłem diagnozę z telefonu ale nic się nie zmienia. 

Naprawa to tylko serwis czy można coś jeszcze sprawdzić? 

Jeśli serwis to czy jest szansa na naprawę od ręki w Samsung brand store? 

56 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Możesz jeszcze zdjąć etui i sprawdzić czy problem występuje w dalszym ciągu. Dla pewności wykonaj hard reset bez przywracania kopii zapasowej, ale jeżeli problem pozostanie to będzie konieczna wizyta w punkcie serwisowym. Odnośnie napraw musisz kontaktować się z konkretnym punktem serwisowym.

[Poradnik] Jak wykonać hard reset?
https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...

Arkadio9
Apprentice
Opcje
Wszystko sprawdzone, niestety nadal problem występuje, szukam serwisu
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Czyli w takim wypadku nie obędzie się pomocy serwisu. Daj znać jak uda się znaleźć punkt serwisowy i telefon będzie już po naprawie.

milosz18-12
First Poster
Opcje
Jestem posiadaczem s23 i u mnie wystąpił podobny problem. Co dziwne nasilał lub słabł (jednego razu tak, drugiego inaczej) przy lekkim naciśnięciu tylnego panelu. Wyczytałem na anglojęzycznych stronach że poprzedni model miewał podobny problem z trzeszczacym głośnikiem. Rozwiązanie okazało się proste i u mnie pomogło (przynajmniej na razie bo od paru dni gra ok) a mianowicie wysunięcie tacki SIM i ponowne zamknięcie. Podobno jest to problem z ciśnieniem wewnetrzym czy coś. Poniżej link do jednej ze stron
https://eu.community.samsung.com/t5/seria-galaxy-s23/samsung-s23-trzeszczy-g%C5%82o%C5%9Bnik/td-p/70...
ŁukaszLu
First Poster
Opcje
Mam tak samo w s23, po wyjęciu tacki SIM jest w porządku ,ale po jakimś czasie problem wraca.
Pawi15
First Poster
Opcje
Samsung galaxy s23-Podczas połączenia wychodzącego w pierwszym sygnale łaczenia slychać takie prykanie,pykanie trzeszczenie nie wiem jak to nazwać.Drugi trzeci sygnał itd.jest już normalny.Próbowałem już różnych ustawień i nie mogę tego ogarnąć.Można to jakoś zlikwidować naprawić???
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Pawi15, Czy sprawdzałeś połączenia na wyłączonym VoLTE ?

_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. W jakiej sieci jest telefon?
0 Like
Pawi15
First Poster
Opcje
Plus.Kartę sim mam nową.Myślałem że stara jest problemem ale nic to nie dało.
0 Like