Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung S23+ trzeszczy głośnik

(Temat utworzony: 28-02-2023 07:23 PM)
7619 Wyświetlenia
Arkadio9
Apprentice
Opcje
Czy ktoś z Was ma podobny problem, dolny głośnik trzeszczy - w trybie głośno mówiącym podczas rozmowy, podobne trzaski słychać przy odtwarzaniu muzyki. 

Przeprowadziłem diagnozę z telefonu ale nic się nie zmienia. 

Naprawa to tylko serwis czy można coś jeszcze sprawdzić? 

Jeśli serwis to czy jest szansa na naprawę od ręki w Samsung brand store? 

56 Odpowiedzi
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Zatem proszę spróbować beż VoLTE tak jak wspomnial @kamil40013 ale na początku proszę jeszcze wyłączyć I włączyć ponownie telefon i sprawdzić wtedy?
Marszal1983
Helping Hand
Opcje
Połączenia przez wifi włączone/wyłączone?
0 Like
Pawi15
First Poster
Opcje
Wyłączone
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Pawi15, Sprawdź działanie telefonu z kartą SIM od innego operatora.

Winio
First Poster
Opcje
Brawo kolego przed momentem dokładnie w ten sam sposób rozwiązałem problem wysunięcie karty Mi trzeszczał głośnik górny
EwaMen
Explorer
Opcje
Cześć, 
Mam pytanie czy ma ktoś może problem z górnym głośnikiem?
Od aktualizacji androida 14 mam dziwnie charczący głośnik podczas rozmów,
Ostatnio tez założyłam folie prywatyzujacą 
Sama juz nie wiem co z czym łączyć:( 
Dzis zauważyłam ze coś w tel w górnej części lata pomyslalam że głośnik się odczepił 🤣 już wiem że tak ma być bo to stabilizacja ...
Zastanawiam się nad reklamacją 😞
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Pani Ewo, to grzechotanie to oczywiście mechaniczne elementy stabilizacji aparatu. Co do głośnika proszę wyłączyć VoLTE i sprawdzić ponownie. Może Pani też na początku wyłączyć i ponownie włączyć telefon.
EwaMen
Explorer
Opcje
Dziękuję bardzo za odp, mam nadzieję, że zadziała:)
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Proszę bardzo. Co do foli/szkła prywatyzujacego, to działa poprzez zastosowanie mikroskopijnych żaluzji, które zmniejszają kąt widzenia ekranu. Dzięki temu, gdy patrzymy na ekran prosto z przodu, widzimy normalny obraz. Jednak kiedy patrzymy na ekran pod kątem, obraz staje się mniej widoczny, a w końcu całkowicie niewidoczny. Taka folia nie powinna negatywnie wpływać na Pani głośnik, ponieważ nie ma opcji by go zasłaniało. Może mieć Pani jeszcze zatkany otwór wentylacyjny, proszę wysunąć szufladkę z kartą i wsunąć ja ponownie i wtedy sprawdzić. Pozdrawiam.
EwaMen
Explorer
Opcje
Niestety, mimo zastosowanych działań, głośnik nadal trzeszczy...
0 Like