Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

S23 Ultra

(Subiect creat la: 17-02-2024 12:35 PM)
331 Vizualizări
Stefan7704
Explorer
Opțiuni
Bună, am un S23 Ultra cu cod operator CNX știe cineva mai exact ce regiune/operator este?
9 Răspunsuri
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Stefan7704
Explorer
Opțiuni
Are emai clean dar pot să mă tem blocat de operator,l-am luat second hand?,ms
0 Aprecieri
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Poți verifica cu o cartela de la alt operator dacă este blocat în Vodafone România.
Luat second-hand este posibil să fie luat la abonament și riscul ca la un moment dat sa fie blocat telefonul de către operator dacă persoana respectiva nu plătește abonamentul sau rata pe care o are prin abonament.
Stefan7704
Explorer
Opțiuni
Am verificat ,e liber rețea, merge și cu Orange,în caz de blocare nu prea sunt soluții?
0 Aprecieri
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Din păcate, nu prea. Se blochează telefonul prin IMEI de către operator. Se rezolva doar dacă persoana respectiva își plătește datoria.
Acum depinde și de la cine l-ai luat, poate nu este cazul.
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Cea mai buna soluție este sa-l întrebi pe fostul propietar dacă si-a terminat abonamentul la el, dar nu prea cred ca se poate asa de repede sa îl termini, iar în caz de nu la terminat, mergi într-un sediu Vodafone și spune-le și lor asta. Cel mai probabil te-ai facut cu un abonament de plata ca să nu ai telefonul blocat.
0 Aprecieri
Stefan7704
Explorer
Opțiuni
Bună, nu cred că Vodafone dau informații numai la titularul abonamentului ,eu sunt la Orange iar proprietarul ... nu-l știu
0 Aprecieri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Eu zic ca dacă te ai duce la ei și le-ai explica situația, ar cauta pe baza imei-ului dacă telefonul mai are un abonament la activ și de acolo e logic ce ai de făcut. Dacă nu mai are abonament de plătit, te bucuri de el, dacă mai are abonament..., îl plătești în continuare tu. Știu ca se poate modifica abonamentul după un nume pe altul în cazuri de genul asta.
Stefan7704
Explorer
Opțiuni
Mersi,așa trebuie să fac deși nu am nici o problemă cu telefonul,e liber rețea, merge cu Orange