De fiecare data daca incerc sa sun un contact salvat in telefon pe care l-am apelat din greșeală de pe sim-ul1 telefonul ma intreaba de pe ce sim vreau sa sun desi el este setat ca tot timpul sa sune de pe simul2?
Comportamentul mi se pare normal. Dacă l-ai apelat deja de pe SIM 1 este normal să presupună că vrei să îl suni tot de pe acel SIM. După ce îl suni de pe SIM 2, te mai întreabă la următorul apel ce SIM vrei să folosești?
Nu. Uitate atent la film. O singura data l-am apelat de pe sim-ul care nu e default. Si apoi acelasi contact e apelat de pe simul2. Si zici ca e normal sa te intrebe de pe ce sim daca odata acelasi contact afost apelat de alt sim decit cel default? Atunci de ce mai are telef optiunea sa stabilesti care sa fie simul ptr apeluri?
Pai șterge apelul de pe sim1 și vezi dacă îți ia implicit sim2 fără sa te intrebe. Ca dacă apelezi un contact de pe ambele sim-uri este normal sa te întrebe de fiecare dată
Opțiunea îți zice că este cartelă SIM preferată. Nu unica. Și da, cum am mai zis, telefonul vede că ai sunat acel contact și de pe celalalt SIM și aplicația nu e clarvăzătoare să știe că ai făcut-o din greșeală.
Nu nu vede. Dar stie care e simul default, nu? Adica aplicatia stie care e simul default dar tot aplicatia a facut acel apel de pe sim 1 . Adica cind l-am apelat nu ma intrebat de ce vreau sa sun. Si cind am sunat de simul default stia ce trebuie sa faca fara sa ma mai intrebe. Eu cred ca e oscapare a celor de samsung.
Acum am văzut clipul pus de tine în altă postare. Acolo se vede clar că ai făcut ultima dată apelul de pe SIM 2, și implicit este setat SIM 1. Mesajul pe care îl primești este destul de elocvent și este exact ce am scris și eu mai sus. Aplicația vede că ultima dată ai făcut apelul de pe alt SIM decât cel preferat și atunci e normal să te întrebe pentru că sunt situații când vrei ca unele apeluri să fie făcute de pe celălalt număr. Deci nu e nicio scăpare.