Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

PROBLEMĂ SIM

(Subiect creat la: 21-03-2025 10:46 PM)
254 Vizualizări
eduard44
Student
Opțiuni
Mă poate ajuta cineva vă rog, dintr o dată telefonul meu s23 ultra, nu mai citește cartela nici in slot 1 nici în 2. În alt telefon cartela merge perfect. Am restartat, actualizat, curățat dar degeaba, ce ar putea fi? Semnal am plin. Dar nu citește.
image

9 Răspunsuri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Vezi ce s-a discutat aici:
https://eu.community.samsung.com/t5/seria-galaxy-s25/slot-sim/td-p/11955371?src=ShareByUserCM
Este posibil sa fie o problema cu tavita SIM. Eu ți-as recomanda sa mergi la un service autorizat Samsung pentru verificari.
Zen7979
Pathfinder
Opțiuni
Sau poți încerca, să activezi e sim
MariusG14
Black Belt 
Opțiuni
Sau daca ai un singur SIM si slot dublu incearca celalalt. Apoi daca ai alt SIM poti incerca din nou pe slotul initial daca nu merge este exact ca in postarea de mai sus.
0 Aprecieri
Mr_Claude
Maestro
Opțiuni
a încercat, a scris 👁
MariusG14
Black Belt 
Opțiuni
Da, am citit inainte de cafea 😆.
Multam!
Sorica
Voyager
Opțiuni
Salut ! Treci pe e sim.
0 Aprecieri
Mr_Claude
Maestro
Opțiuni
Ai scos cartela în timpul funcționării telefonului?
Vezi la setările pentru rețele mobile pune pe auto, verifică dacă ai pus corect cartela în suportul ei ...
0 Aprecieri
EneCristianSorin
Explorer
Opțiuni
Poate ai avut norocul meu sa ti se demagnetizeze cartela , ai incercat sa bagi o alta cartela care in alt telefon merge ?! Asa vezi daca problema e de la cartela sau telefon. Este cel mai simplu mod.
0 Aprecieri
eduard44
Student
Opțiuni
Am rezolvat, mulțumesc anticipat!
Am fost azi la service, aveam împurități interioare la cititor, prima dată au crezut că este un pin sau altceva defect ce au spus ei, au curățat impuritățile cu alcool și suflat în interior și s-a rezolvat problema.
0 Aprecieri