Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

One ui 7

(Subiect creat la: cu o săptămână în urmă)
373 Vizualizări
Ionel_17
Journeyman
Opțiuni
Deci one ui 7 pe S23 ar veni prin Mai 😭
image

19 Răspunsuri
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Era de așteptat. Din câte știu ar fi încă în versiunea Beta.
Ionel_17
Journeyman
Opțiuni
Înseamnă că e fake news aceasta postare 1744368937415.jpg
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Pe internet sunt multe speculații. Așa că nu aș lua de bune informațiile găsite. Pot fi doar orientative.
Iar ce ai pus acolo, sigur e fake news, pentru că Samsung a menționat ca începând cu 7 aprilie pentru S24, Fold/Flip 6 și ulterior pentru 23 (adica mai târziu).
ByteReaper
Pioneer
Opțiuni
La A54 vine în iunie,deci se poate chiar mai rău de atat😂😣
Ionel_17
Journeyman
Opțiuni
😭
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Hai ca nu mai e asa mult. O sa treacă repede luna aprilie.
Ionel_17
Journeyman
Opțiuni
Doamne ajuta
Geo225
Pioneer
Opțiuni
Poate acum cu venirea calendarului oficial,nu o sa mai fie asa multe postari legate de anumite telefoane și când primesc one ui 7😅
Sandu88
Navigator
Opțiuni
Rușine maximă ce au făcut anul acesta cu update ul ,după ce așteptăm de câteva luni ,mai durează și o lună diferența între update ul de pe s24 și seria s23 ,când puteau să livreze la diferența de câteva zile între ele . Degeaba se promovează atâta + reclamă dacă chestiile serioase sau update urile vin la câteva luni de la confirmare . Nu cred că ar trebui sa fie discrepanță asa mare între între modele de 1 an în urmă sau 2 ani ,tot prețul întreg am plătit și noi când l am achiziționat.
ByteReaper
Pioneer
Opțiuni
Samsung lucreaza mai intai la modelele cele mai noi lansate, in plus la One Ui 7 au fost ceva probleme din ce am înțeles,de aceea a venit atat de tarziu și e diferență atât de mare de timp dintre unnS24 și S23. Dar hei măcar sa primești un update stabil decât o versiune neterminata plina de bug-uri.
Sandu88
Navigator
Opțiuni
Eu sunt conștient de ierarhia modelelor și sunt ok cu ordinea s25/24/s23 dar dacă tot au amânat atât de mult update ul ,ar fi trebuit sa fie conștienți că utilizatorii sunt nerăbdători și ar fi trebuit să livreze un update în aceelasi timp sau la câteva zile unul după altul ,nu la o lună
ByteReaper
Pioneer
Opțiuni
Probabil ca nu au terminat de testat versiunea de one ui 7 pentru seria S23 . Cred ca puteau sa îți ofere One Ui 7 la cateva zile,dar ai fi primit un update cu bug-uri,pe comunitate sunt deja oameni ce se vaita de bug-uri și probleme la One Ui 7,pe S24U chiar, telefon ce a primit versiunea stabila, la S23 ar fi fost cu mult mai grav. Asa ca nai bine aștepți sa primești un update finisat.
Sandu88
Navigator
Opțiuni
Boss ,sunt 7 luni de zile de când se vorbește de update ul asta de one ui 7 ,tu vrei sa îmi spui mie că în aceste luni nu puteau livra un update fără bug-uri și complet funcțional?Nu e ca și cum cu one ui 7 au reinventat roata sau au schimbat totul de la 0 ,au lucrat un pic la interfață și marea majoritate a chestiilor este legata de A.I . Puteau spune de la început ca o sa dureze o perioada mai lungă până este gata update ul și lumea era ok cu asta ,ei nu au specificat de la bun început. Eu sunt de la samsung 2 pe Samsung și niciodată nu am avut probleme cu update urile inafară de asta cu A.I .Trebuiau să își asume că este ceva nou la care ar putea avea delay și să nu dea o dată anume ,cum a fost faza asta cu 7 aprilie 🤷
ByteReaper
Pioneer
Opțiuni
Vezi ca ingineria nu e atât de usoara pe cat crezi,au existat probleme , poți cauta informații pe net de ce One Ui 7 a întârziat atât. Samsung promite ca One Ui 8 va veni mult mai repede😅
0 Aprecieri
Sandu88
Navigator
Opțiuni
Eu nu am spus ca este ușoară și nici nu cred că este ușoară, dar cu one ui 7 au dat o in bară și trebuie să își asume chestia asta ,plus că au lungit foarte mult update ul din cauza vânzărilor seriei s 25 😆
0 Aprecieri
DJDANY
Helping Hand
Opțiuni
O terminau mai repede daca acceptau mai multe tari in programul beta
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Crezi că erau mai rapizi programatorii așa? 😀
Să găsești un bug e una, să îl repari e cu totul altceva.
Unele bug-uri sunt rezolvate printr-o linie de cod modificată, dar la altele ajungi de modifici 2 luni codul.
Nu știu de unde vă vine ideea asta tot timpul că actualizările întârzie doar ca să facă mișto de utilizatori cineva de parcă totul s-ar face cât ai clipi din ochi
DJDANY
Helping Hand
Opțiuni
Asta este, au dat-o in bara rau cu acest update, poate isi revin cu lansarea ui8 😂
0 Aprecieri
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Până în mai mai sunt 19 zile + încă 10 până se lansează . Undeva la 3 săptămâni și are ai S23 OneUi 7
0 Aprecieri