Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

S23 Ponowne samoczynne uruchamianie się telefonu

(Temat utworzony: 19-02-2023 07:15 AM)
5183 Wyświetlenia
Ciarzasty
Pathfinder
Opcje
Witam, jestem posiadaczem s23 od 17 lutego, przeniosłem się z s22 jestem mega zadowolony z baterii jest bardzo wydajna, ale jest problem. Telefon sam uruchamia się bądź zawiesza i się uruchamia, już zrobił to drugi raz o godzinie 6:33 odkąd go posiadam, raport o błędzie wysyłam do samsunga i w nocy jak leży na czuwaniu wcina mi tak 10 - 12 % baterii. Kładłem się spać o koło 0.00 było 78% naładowania wstaje a tu 67%. Nie mam numeru błędu następnym razem zrobię screen tego raportu i wrzucę. Macie podobny problem ? Dodam że automatyczne wszystkie uruchamiania się telefonu są wyłączone bo sprawdzałem w ustawieniach.
Dodam również że w s22 w nocy bateria schodziła tak z 5 z 7%, ale nie aż 10 czy powyżej natomiast w ciągu dnia w s22 to był istny rollercoster w porównaniu do s23.
Jak patrzyłem czy któraś aplikacja pobiera baterie to nic nie było no chyba nie wifi tyle zabiera??
0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, proponuję wykonać Wipe Cache Partition według poradnika->

| Jak wykonać Wipe cache partition |
https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...

Co do baterii, to telefon jest bardzo świeży i bateria uczy się wzorców użytkowania około 8 dni. Po tym okresie bateria powinna działać już normalnie

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

55 Odpowiedzi
Rozwiązanie
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, proponuję wykonać Wipe Cache Partition według poradnika->

| Jak wykonać Wipe cache partition |
https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...

Co do baterii, to telefon jest bardzo świeży i bateria uczy się wzorców użytkowania około 8 dni. Po tym okresie bateria powinna działać już normalnie
Ciarzasty
Pathfinder
Opcje
Próbuje i nie mogę się dostać do recovery mode, wiem że jest kombinacja klawiszy przytrzymać głośność w górę i przycisk włączenia/wyłączenia i nie mogę się dostać już próbowałem na innym wolno leżącym telefonie by swojego nie męczyć i nie mogę wywołać tego menu..
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Musi Pan najpierw podłączyć telefon do komputera, lub przejściówkę USB-C - Jack jeśli taką posiadamy. Wyłączamy telefon wciskamy ponownie Vol+ I Power, kiedy pojawi się logo Samsung puszczamy power a po chwili Vol+ Telefon wejdzie nam w tryb recovery.
Ciarzasty
Pathfinder
Opcje
Ok, zrobiony wipe zobaczę czy teraz będzie się ponownie uruchamiał. Na ten czas dzięki wielkie za pomoc
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Czekamy zatem na info, czy jest już wszystko ok? Proszę bardzo. Pozdrawiam.
0 Like
Ciarzasty
Pathfinder
Opcje
Dzięki dzięki, już dostałem się do recovery mode i zrobiłem co miałem zrobić w nim.
Kaker11
Pioneer
Opcje
Zatem*
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Słownik czasem sprawi figla. Dzięki.
0 Like