Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

S23 ma ciche głośniki

(Temat utworzony: 28-05-2023 04:47 PM)
2989 Wyświetlenia
BlackPhoenix
Explorer
Opcje

Witam. Mam s21 5g. Chciałam kupić s23 ale zauwazylam, że jest OGROMNA różnica w dźwięku. Na moim s21 5G wręcz można ściszać połączenia czy muzykę. Filmy i cała reszta też gra bardzo głośno, co jest dla mnie bardzo ważne.

Włączyłam tą samą muzykę w s23 co w s21 5g i ten nowy telefon gra DUŻO ciszej zarówno na głośniku, czy na słuchawkach BT, wręcz w warunkach hałasu w pomieszczeniu ciężko byłoby w spokoju słuchać muzyki. 

Nie sądzę by kwestią tu był słaby głośnik ( za tak duże pieniądze). Czy wiadomo coś o sprawie cichego dźwięku w tym urządzeniu? Jakieś rozwiązanie? 
28 Odpowiedzi
gig121
Apprentice
Opcje
No tak ale odtwarza dźwięki i tylko potwierdzam czy słyszę. A czy to jest odpowiednia głośność nie wskazuje ani ja nie jestem w stanie stwierdzić
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Proszę sprawdzić przy wyjętej szufladce od karty SIM, czy efekt się poprawi?
0 Like
gig121
Apprentice
Opcje
Bez różnicy
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Wyłączał i włączał Pan ponownie telefon?
0 Like
gig121
Apprentice
Opcje
Tak, robiłem to. Cały czas wydaje mi się, że jest ciszej.
Muszę gdzieś w sklepie znaleźć s23U i porównać
0 Like
Piwkoo
Helping Hand
Opcje
Miałem na a52 podobny problem (android 13). Podczas odtwarzania muzyki jak dostałem powiadomienie i odtworzył się dźwięk powiadomienia to muzyka później była wyraźniej cichsza ale problem sam ustępował po czasie
0 Like
Kvorum
First Poster
Opcje
U mnie też tak bywa... Takie zachowanie telefonu (chodzi o ściszenie dźwięku) to u mnie to działa w taki sposób: gdy długo słucham muzyki przez telefon co godzinę może tak zrobić. Biorę go w ręce i zwiększam głośność na max (tak jak była ustawiona). A co godziny telefon tak robię żeby sprawdzić czy jesteś przy nim. Powiem więcej... Jak nie będziesz go ruszać i dalej słuchać na tym poziomie co ustawił telefon, to za jakieś półgodziny on się przestanie odtwarzać muzyke i zapyta Cie, czy jesteś?
0 Like
mitpio
Voyager
Opcje
Tym którzy narzekają na zbyt ciche głośniki w naszych galaktykach polecam jedyny program bez roota który zwiększa ich moc .
To volume booster geodev.
Używam go od lat i działa na tyle ile pozwala mu sprzęt .
Pavka2000
Student
Opcje

U mnie jest tak samo na S23 - po prostu cicho. Wcześniej użytkowałem S7edge i S9 - gdzie poziom głośności dźwięku był o niebo lepszy-większy.

0 Like