Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Probleme aplicația Raiffeisen bank

(Subiect creat la: 05-11-2024 12:05 AM)
2390 Vizualizări
Ionut7627
Pioneer
Opțiuni
Salut,

Nu nu mai pot activa smart token de la raiffeisen pe telefon. Am avut o instalata, apoi am dezinstalat o. Acum nu o mai pot activa. 

Am sunat la Raiffeisen, au dezactivat contul, l au reactivat, dar degeaba problema persista. 

Azi am încercat și am reușit sa activez și sa înregistrez aplicația pe alt telefon. 

Ma puteți îndruma ca să o activez pe acest telefon S23+, va rog? 
8 Răspunsuri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Acest tip de probleme le poate rezolva doar banca. Problema este generarea tokenului pe telefon și degeaba au resetat contul, probabil tot este deja la ei în sistem un token înregistrat pentru acel telefon. La BT se întâmpla frecvent asta.
andreidan_hd87
Explorer
Opțiuni
Dacă ai deja contract semnat: Cum îți activezi Smart Mobile și SmartToken?

1.    Descarcă de pe Google Play/AppStore, aplicațiile Smart Mobile și SmartToken.

2.    Accesează aplicația Smart Mobile.

3.    Dă click pe butonul “Ai nevoie de ajutor?”

4.    Intră în meniul “Activare SmartToken”

5.    Completează codul de utilizator și ultimele 3 cifre din numărul de telefon mobil, declarat la bancă. Dacă ai uitat numele de utilizator, nu-i nicio problemă! În ecranul principal, la "Ai nevoie de ajutor?", poți alege opțiunea Recuperare cod utilizator și îl afli rapid, direct din aplicație.

6.    Apasă butonul Trimite.

7.    În timp ce păstrezi încă deschisă aplicația Smart Mobile, verifică codul de control primit pe numărul de telefon declarat la bancă.

8.    Revino apoi în aplicația Smart Mobile și introdu codul de control.

9.    Apasă butonul Trimite.

10.  Ai primit un e-mail pe adresa declarată la bancă. Deschide acel e-mail de pe telefon și apasă butonul Activează. Este important să cunoști doar tu conținutul e-mail-ului și să nu-l trimiți mai departe.

11.    Vei fi redirecționat în aplicația SmartToken, unde trebuie să apeși butonul Activează

12.    Va trebui să-ți alegi un PIN, format din 6 cifre pentru SmartToken

13.    Confirmă activarea profilului prin apăsarea butonului OK

14.    Acum îți poți activa sau nu, după cum dorești, utilizarea funcțiilor de biometrie pentru SmartToken

15.    Confirmă autorizarea plăților cu cardul prin SmartToken apăsând butonul OK

16.    Îți poți alege apoi dacă să primești sau nu notificări de tip push în aplicația SmartToken

17.    Acum aplicația SmartToken este activată. Copiază codul de autentificare care îți apare pe ecran.

18.    Ca să te autentifici în Smart Mobile, deschizi aplicația, introduci codul de atentificare copiat anterior în spațiul dedicat pentru Cod autentificare, alături de Codul de utilizator.
Ionut7627
Pioneer
Opțiuni
Mulțumesc, am urmat pașii, dar după pasul 11 îmi apare un ecran cu aplicația este dezactivata. Am dezinstalat aplicațiile, am restartat telefonul, am șters cache-ul, dar degeaba.
AndreiAndreea
First Poster
Opțiuni
Degeaba și eu am pățit pe un s24 nu merge pe s23 merge din prima
0 Aprecieri
andreidan_hd87
Explorer
Opțiuni
Ce am incercat eu mai demult a fost, golire cache si date din smart mobile si smart token, dezinstalarea ambelor aplicatii, restartarea telefonului, selectarea unei retele wireless daca esti pe date mobile sau date mobile daca erai deja pe wireless, instalare pe rand token si apoi mobile, dai si recuperare username sa te asiguri ca e corect apoi activezi tokenu si daca are succes te loghezi in smart mobile si din setari autorizezi noul telefon. Daca toate acestea nu merg, atunci mergi cu telefonul respectiv direct la o sucursală raiffeissen poate e o problema din partea lor.
0 Aprecieri
Members_jkvmv3T
Journeyman
Opțiuni

Am problema cu activarea Smart token pe un S24, fara o rezolvare de la Raiffeisen. Cum s-a rezolvat la D-voastra? Mentionez ca am incercat de mai multe ori toti pasii mentionati pentru acest topic.  

0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Cred că trebuie să contactezi banca pentru generarea unui nou token pentru telefonul tău. Vezi și răspunsul lui @AlphaBlue .

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
0 Aprecieri
stanciubianca
First Poster
Opțiuni
Nu ma anunța aplicația cand mi se virează banii pe card sau cand fac vreo tranzacții
0 Aprecieri