Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Samsung Wallet - nu se pot salva credentialele

(Subiect creat la: miercuri)
141 Vizualizări
mihairog
Journeyman
Opțiuni
Bună. Am transferat aplicația Samsung Pass în Samsung Wallet pe un S23 Ultra. Când încerc să salvez adresa web și credentialele asociate nu reușesc pentru ca butonul "save" este inactiv. Aceeași lucru se întâmpla, din când in când, si in Samsung Pass. A mai întâlnit cineva această situație? Ce se poate face? Mulțumesc. 
7 Răspunsuri
Timotei_2005
Troubleshooter
Opțiuni
Salut, ai încercat o golire cache? Dacă nu merge, încearcă să deconectezi contul și să te conectezi înapoi.
mihairog
Journeyman
Opțiuni
Mulțumesc
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Salut,

Clear cache in prima faza sj daca asta nu ajuta clear data si reconfigurarea aplicatiei.
mihairog
Journeyman
Opțiuni
Multumesc
0 Aprecieri
mihairog
Journeyman
Opțiuni
In final am reușit să rezolv după ce am șters și datele "clear data". Totuși nu se pot salva credentiale asociate cu o simpla denumire (nu cu apps sau websites). In Samsung Pass am avut salvate asemenea informații (care s-au și transferat în Wallet) ca de exemplu user și parola asociata cu denumirea "PS4copil".
0 Aprecieri
Timotei_2005
Troubleshooter
Opțiuni
Te referi ca după ce ai dat Golire cache au dispărut toate informațiile care le-ai avut salvate.
0 Aprecieri
mihairog
Journeyman
Opțiuni
Nu după ce am dat Golire cache ci după ce am dat și "Clear data". Înainte de a șterge datele evident ca trebuie salvate local.
0 Aprecieri