Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Pęknięta szybka aparatu s23 ultra

(Temat utworzony: 28-01-2024 09:23 PM)
2749 Wyświetlenia
gasi0r
Journeyman
Opcje
Cześć,

Zauważyłem ostatnio pęknięta szybkę jednego z aparatów w moim samsungu.
Chciałem zapytać o doświadczenie w związku z oddawaniem takich uszkodzeń do serwisu. Telefon jest na gwarancji jeszcze rok oraz pozostało mu kilka dni ochrony care+. Czy jest szansa, że wymienia ta szybkę w ramach tych gwarancji? No i przede wszystkim czy warto to robić nawet odpłatnie, bo nie widzę żeby był jakiś problem przy wykonywaniu zdjec, ale późniejsza jego sprzedaż pewnie będzie wiązała się z obniżeniem wartości.
image

image

14 Odpowiedzi
Michał_S23Ultra
Helping Hand
Opcje
Mi przy rozbitym wyświetlaczu i poobijanej ramce i zarysownaiach na aparacie i plecksch wymienili całą obudowę, ekran,baterie i port ładowania. Jak jeszcze masz Care+ to wysyłaj od razu, nie pożałujesz
gasi0r
Journeyman
Opcje
No właśnie, ale miałeś rozbity wyświetlacz. Wydaje mi się że rozbity od razu podlega pod care+, a takie zwykłe zarysowania to mogą odrzucić. Tak czy inaczej dzięki za odpowiedź, spróbuję!
0 Like
Michał_S23Ultra
Helping Hand
Opcje
To nie zarysowanie, to jest pęknięcie, kwalifikuje się na 100% wysyłaj zgłoszenie,koniecznie
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Na ten moment telefon może stracić przez to Panu wodoszczelność, dlatego warto to zrobić, jeśli ma Pan jeszcze ubezpieczenie? Wymiana na oryginalne oczka to groszowa sprawa.
ilovesm
Explorer
Opcje
Gwarancja obowiązuje 2 lat zasada jest taka ze uszkodzenie musi być wada produkcyjna a jak z winy użytkownika wejdzie w tedy naprawa za darmo jeśli był wykupiony samsung care przy zakupie
gasi0r
Journeyman
Opcje
Dam znać jak się sprawa potoczy bo jutro kurier odbiera sprzęt. Dziękuję za odpowiedzi
0 Like
Marciano88
Apprentice
Opcje
Cześć, a przy podawaniu powodu co podałeś? Trzeba się trzymać jakiś wytycznych? Np. dziecko bla bla. Czy po prostu spadł? Muszę zgłosić szkło wyświetlacza i się zastanawiam
0 Like
Michał_S23Ultra
Helping Hand
Opcje
Broń cie panie że dziecko, odrzuca zgłoszenie, niezgodne z regulaminem. Ja wpisałem ze telefon wypadł mi z ręki i uderzył w kant szafki (i tak rzeczywiście bylo). Telefon uderzył, uszkodzeniu uległ wyświetlacz i tyle w zgłoszeniu.
0 Like
Marciano88
Apprentice
Opcje
Dzięki za pomoc :smiling-face: wiem że media Markt przy telewizorze powód dziecka był zawsze skuteczny. Pierwszy raz mam coś na telefonie i wolę dopytać, a mnie spadł z biurka. Dzięki jeszcze raz!
0 Like