Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Opóźniona reakcja S23 Ultra podczas pisania. Jak zaradzić?

(Temat utworzony: 12-10-2023 10:05 AM)
854 Wyświetlenia
ARek1974
Apprentice
Opcje
Podczas używania klawiatury zdążę zaznaczyć 4 litery zanim pierwsza z nich pojawi się na wyświetlaczu. Brak synchronizacji. Opóźnienie. Jak wyeliminować ten problem?
0 Like
17 Odpowiedzi
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@ARek1974, z jakiej klawiatury korzystasz? Dzieje się tak wyłącznie podczas pisania/używania klawiatury?

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

ARek1974
Apprentice
Opcje
Korzystam z klawiatury Samsung. Najbardziej widoczne jest podczas pisania. Wydaje mi się że na przyciski systemowe (na ekranie startowym)
0 Like
ARek1974
Apprentice
Opcje
też jest wyraźne opóźnienie reakcji.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje
ARek1974
Apprentice
Opcje
Mam wrażenie, że nie pomogło (telefon mam od wczoraj).
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Czy przywracałeś kopię zapasową z poprzedniego telefonu? Zdarza się, że wraz z kopią przenoszone są błędy, które mogą mieć wpływ na działanie telefonu.

0 Like
ARek1974
Apprentice
Opcje
Kopiowałem zawartość (samsung-samsung) za pomocą smart switch
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

W takim razie jak nic nie pomoże to trzeba będzie przywrócić ustawienia fabryczne bez wgrywania kopii. Spróbuj wyczyścić dane klawiatury Samsung (wskazówki poniżej). Dodatkowo wyzeruj preferencje aplikacji. Aby to zrobić przejdź kolejno do: Ustawienia > Aplikacje > trzy kropki > Zeruj preferencje aplikacji.

[Poradnik] Jak rozwiązać problemy z aplikacjami?
https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-mobilne-i-us%C5%82ugi/rozwi%C4%85zywanie-najcz%C4%99st...

patyczak
Black Belt 
Opcje
Nie wiem czy Ci coś pomoże, ale u mnie też to było, gdy korzystałem klawiatury Samsung. Zmieniłem na Gboard i problem zniknął.
0 Like