Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

S23/+/ultra Zbiór problemów UI.7

(Temat utworzony: miesiąc temu)
1609 Wyświetlenia
Kokos123448
Journeyman
Opcje
Zapraszam do dyskusji 

Pierwszy błąd z aplikacją aparatu
28 Odpowiedzi
Marex66
Journeyman
Opcje
Witam. UI 7 i 15 stka zainstalowano...zbyt krotko żeby coś konkretnego napisać..ale już mnie irytuje pasek stanu u góry.. brak na stałe wyświetlania sieci ,brak volte trzeba zjechać belką na dół.. często jestem w roamingu i lubialem spojrzeć i widzieć z jakiej sieci korzystam bez zbędnych gestów.. wskaźnik naladownia baterii wygląda lipnie i jest dla mnie nieczytelny..
Dziadek0307
Pioneer
Opcje
Uważam że za dwa tygodnie zapomnisz o wszystkim co Ci nie pasuje i życie wróci do normy . W moim przypadku na s24u też tak było jedynie co mnie wkurza to ikonka bateri, a tak poza tym może być. Dzisiaj zainstalowałem system na s23u i już takich emocji nie ma. Pozdrawiam 😊
Wojnar420
Explorer
Opcje
Nie ma powiadomienia ładowania Now Bar tak jak na s24 i s25 xd na blokadzie ekranu
0 Like
Denzuu
Apprentice
Opcje
Wielkie ikony i czcionki, zmiana na małe nic nie daje
0 Like
Aza15
Explorer
Opcje
Czy ktos wie jak wylaczyc ikone bateri na AOD w UI.7 (s23 ultra)
0 Like
Rafi911111
Journeyman
Opcje
Dziś dostałem aktualizację jak na razie nie widzę żadnych błędów
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Aza15  napisał(a):
Czy ktos wie jak wylaczyc ikone bateri na AOD w UI.7 (s23 ultra)

Nie ma takiej możliwości. Możesz jedynie całkowicie wyłączyć ikonę baterii za pomocą QuickStar z pakietu Good Lock.

Zonniak
Big Cheese
Opcje
Witam
Możesz spróbować wyłączyc tą funkcję tak jak @kamil40013 napisał: Wejdź w aplikację good Look--> Wyszukaj I kliknij QuickStar --> pobierz QuickStar --> Wejdź w aplikację --> Wejdź i Wyszukaj Visibility of Indicator Icons --> odznacz Battery Icon (funkcja zaznaczona u mnie).

Funkcja wyłącza stan bateri ale na wszystkich ekranach (głównym, blokady oraz AOD).

Pozdrawiam1745842101299.jpg
0 Like
Aza15
Explorer
Opcje
Ok ,pytam poniewaz na UI 6.1 bateria sie pokazywala dopiero po dotknieciu ekranu razem z odciskiem palca .
A teraz cały czas świeci i to w jednym miejscu
0 Like