Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Aktualizacje oprogramowania Galaxy S23 FE | S23 | S23+ | S23 Ultra

(Temat utworzony: 20-02-2025 10:53 PM)
657 Wyświetlenia
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Galaxy_S23_Series_02.jpg

W tym wątku zachęcam wszystkich do dzielenia się informacjami odnośnie nowych aktualizacji oprogramowania w telefonach Galaxy S23, Galaxy S23+ oraz Galaxy S23 Ultra. Pamiętajcie, że z reguły w pierwszej kolejności aktualizacje trafiają do telefonów zakupionych w wolnej sprzedaży (wariant EUX). Telefony pochodzące od operatorów otrzymują aktualizacje nieco później.

Jak długo będą wspierane telefony z serii Galaxy S23?

• System: Android 17
  • Bezpieczeństwo: 01.02.2028

Modele S23 otrzymają aż 4 duże aktualizacje systemu Android oraz 5 lat wsparcia w postaci aktualizacji bezpieczeństwa. To oznacza, że ostatnią aktualizacją systemu będzie Android 17 a wsparcie bezpieczeństwa zakończy się w lutym 2028 roku.

Informacje o aktualizacjach:

Galaxy S23 FE (SM-S711B):

Galaxy S23 (SM-S911B):

Galaxy S23+ (SM-S916B):

Galaxy S23 Ultra (SM-S918B):

Dodatkowe informacje:

Przydatne odnośniki na forum:

Przydatne zewnętrzne odnośniki:

1 992 Odpowiedzi
Czesiu
Journeyman
Opcje
Witam ja z takim pytaniem czy ktoś wie kiedy premiera one ui 7 na s23 ultra?
0 Like
GlitchCore
Samsung Members Star ★
Opcje
Witam. Na to pytanie odpowiedź pada tutaj kilkanaście razy dziennie. Nie mamy jeszcze harmonogramu więc nie wiadomo. Na przyszłość proszę najpierw przeszukać zawartość forum przez wyszukiwarke zanim założy Pan nowy wątek.
Amazigh
Black Belt 
Opcje
Tak, wszyscy już wiedzą. Którzy czytają...
0 Like
xZayah
Voyager
Opcje
W Maju ma być na S24 Ultra Więc pewnie trochę później na S23 Ultra
0 Like
Arczi9711
First Poster
Opcje
Pod koniec lutego.
0 Like
adtech84
Explorer
Opcje
Jako wieloletni użytkownik telefonów marki Samsung z flagowej najwyższej serii postanowiłem zamieścić ten post gdyż czara goryczy zaczęła się przelewać.
Szanowny Samsungu, w momencie w którym zamieszczam ten wpis Google testuje Androida 16 na swoich telefonach a S23U (S24U + wiele innych) wciąż działa pod kontrolą Androida 14. 
Brak jakiejkolwiek informacji o opóźnieniu i jego przyczynach wywołują lawinę spekulacji na temat specjalnego opóźniania tego Systemu w celach zwiększenia sprzedaży mało przekonującego i odstającego od choćby Chińskiej konkurencji, najnowszego flagowego S25U. 
Jaki jest sens płacenia za flagową serię smartfonów, kiedy szybkość aktualizacji oprogramowania znacząco "odjechały" konkurencyjnym telefonom za ułamek ceny?
Domagam się rzetelniej informacji odnośnie dokładnego terminu wypuszczenia aktualizacji do najnowszego Androida 15.

Karo_lek
First Poster
Opcje
Ma się pojawić podobno pod koniec Marca, tak czytałem na jednej ze stron która śledzi poczynania firm technologicznych
0 Like
Robetro
Navigator
Opcje
W sedno. Jeden z największych producentów odwala taką manianę że to aż wstyd. Jak można tłumaczyć błędy na starszych telefonach wypuszczając nowy model z normalnym oprogramowaniem jeśli ten model jest praktycznie kopią poprzednich wersji. Nie mamy tu do czynienia z kilkoma ludźmi klepiącymi linijki kodu po 8 godzinach w robocie tylko z gigantyczna firmą. Z punktu użytkownika s23 widzę tu tylko czysto marketingowe zagranie w celu zwiększenia sprzedaży serii s25 tym najbardziej niecierpliwym. Oczywiście jak ktoś ma kasę to kto bogatemu zabroni.
adtech84
Explorer
Opcje
Myślę, że przy opóźnieniach, Samsung z szacunku dla klienta powinien informować nas bezpośrednio poprzez swoją stronę lub innymi oficjalnymi kanałami.
adtech84
Explorer
Opcje
Ja osobiście bardzo chciałem kupić S25U ale wypuszczenie telefonu z rysikiem bez BT, 12GB RAM, starym aparatem główny i baterią bez zmian, przyczyniło się do tego, że chcę nowego telefonu i wciąż zerkam na konkurencję. Prawdopodobnie wstrzymam się do premiery S26U i jeżeli następny flagowiec nie dogoni przeciwników to pożegnam się z Samsungiem. Zwłaszcza teraz jak widzę co dzieje się z wydaniem nowego OSa.