Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jakaś dziwna czerwona dioda po ekranem.

(Temat utworzony: 12-02-2023 08:38 PM)
1067 Wyświetlenia
PiotrekC
Explorer
Opcje
Pomóżcie. Galaxy S23 Ultra. Zaczęła migać jakaś czerwona mikrodioda pod ekranem, po prawej stronie, mniej więcej w połowie ekranu. Film z ilustracją problemu: https://linksharing.samsungcloud.com/oKVVyqRkRyZK. Nie mam bladego pojęcia, co to. Telefon restartowałem. Resetu fabrycznego chciałbym uniknąć. 
0 Like
17 Odpowiedzi
PiotrekC
Explorer
Opcje
Telefon już się rozgrzał i jest niestety, jak było. Czyli rekomenduje Pan wysłanie telefonu kurierem, korzystając z formularza "Zleć naprawę online", a nie osobistą wizytę w Centrum Serwisowym?
0 Like
PiotrekC
Explorer
Opcje
Dzięki serdeczne, ale kupowałem na raty, w Euro RTV AGD się już skończyły, czyli pozostaje tylko gwarancja.
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Może Pan oczywiście i zrobić to osobiście w CCS
0 Like
PiotrekC
Explorer
Opcje
Które Centrum Serwisowe w Warszawie Pan poleca?
0 Like
lukaslake2626
Helping Hand
Opcje
Najlepiej skorzystać z rękojmi. To już będzie pierwsze zgłoszenie z naprawą do wykonania. Gdy zdarzy się kolejna awaria, serwis ją potwierdzi i będzie to drugie zgłoszenie rękojmi to można wybrać "odstąpienie od umowy" i sklep musi zwrócić wartość produktu. A z gwarancją to można wielokrotnie spotykać się z serwisem i telefon nadal może nie zostać wymieniony. Więc tam gdzie się da polecam korzystać z rękojmi i pilnować terminów na odpowiedź sklepu
miroON
Big Cheese
Opcje
eeeej sorki a ZIELONA dioda pojawiająca się czasami w górnym prawym rogu co oznacza ??
0 Like
Kamil-ch
Pioneer
Opcje
Oznacza ze w uzyciu jest aparat lub mikrofon telefonu.

Włącz aparat i kropka sie pojawi :smiling-face:
miroON
Big Cheese
Opcje
ok dzieki
0 Like