Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zamowienie

(Temat utworzony: 13-02-2022 09:12 AM)
17516 Wyświetlenia
pycha
Explorer
Opcje
Witam wie ktoś gdzie zobacze status zamówienia telefonu? Na maila nic nie dostałam kompletnie a wszystko jest zatwierdzone bo rozmawiałam już z konsultantem . Aha i akropol ubezpieczenia samsung galaxy ma promocji widzę na ubezpieczenie to jak ubezpieczacie telefony ?,
779 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@pycha  Zgaduję że urządzenia zostało zamówione na stronie Samsunga? Jeśli tak to wszystko można sprawdzić na stronie Samsung Account.

Jak sprawdzić informacje dotyczące zamówienia lub jego status?

https://www.samsung.com/pl/shop-faq/products-and-orders/jak-sprawdzic-informacje-dotyczace-zamowieni...

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@pycha  Witam 

Czy przy składaniu zamówienia była Pani zalogowana na koncie Samsung?

pycha
Explorer
Opcje
Dziekuje😊😊
PolSam
Pioneer
Opcje
Ja też na maila po złożonym zamówieniu nic nie dostałem. Odczekałem dobę i zadzwoniłem na infolinię Samsunga. Więc zapewniono mnie ze wszystko jest i że brak maila spowodowany przeciążeniem serwerów i takie tam.
Kupowałem na firmę, więc czekam na fakturę. Jak powiedziała konsultantka, faktura będzie wysłana tuż przed wysyłką zamówienia lub wraz z nim...
No cóż, mam nadzieję, że tak będzie 😀
0 Like
Anulaa
Explorer
Opcje
Zamówiłam swojego Samsunga S22 ultra na stronie Samsunga, ale widzialam, że w sklepie rtv wysyłka tego modelu bedzie dostępna od 18.02 jak myślicie będą one dostępne szybciej przez rtv ?
0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witaj, dzwoniłem w tej sprawie do RTV AGD. Powiedziano mi, że 18 bedzię nadanie lub wysyłka
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Anulaa, Również zastanawiam się nad kwestią wysyłki. Poniżej odpowiedź, jaką otrzymałem od wsparcia oficjalnego sklepu Samsung

wysylka.png

W poprzednich latach wysyłali wcześniej. W tym roku sklep zmienił swojego operatora i zobaczymy, jak to wyjdzie.

AnnMarii
Pioneer
Opcje
Mnie na infolinii RTV EURO AGD też powiedzieli, że wysyłka wersji Ultra będzie od 18 a modelu z plusem od 25 lutego w kolejności zamówień i w zależności od tego ile sprzętu dostaną od dystrybutora. Z kolei na czacie samsunga usłyszałam, że nie ma co się spodziewać wcześniejsze wysyłki telefonów. Także sama jestem ciekawa jak będzie
PolSam
Pioneer
Opcje
Ja kupowałem S22 Ultra przez stronę samsunga, to od razu pisało, że wysyłka od 25.02.
Ha raczej ubolewam nie o to by wcześniej, a żeby nie było nagle przestojów czy innych nieoczekiwanych zdarzeń. W tych czasach totalnego deficytu komponentów mam nadzieję aby jakaś ilość wystarczająca była u nich na stanie...