Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zacinanie ekranu przy ładowaniu

(Temat utworzony: 23-04-2022 12:15 PM)
2082 Wyświetlenia
Jolanta26
Apprentice
Opcje
Hej,
W moim samsungu s22 podczas ładowania zacina się ekran przy przesuwaniu w górę/dół lub na boki. Są to kilkusekundowe przycięcia lub ekran w bok nie obraca się wcale.
Miał ktoś z Was podobny problem i udało się go rozwiązać?
Pracownik samsunga na chacie zalecił mi reset pamięci podręcznej z poziomu menu serwisowego, ale nie pomogło.
0 Like
19 Odpowiedzi
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
@ Jolanta26 Witam. Na początek wykonał bym dla pewności wip cache partition. I czy po wyłączeniu super szybkiego ładowania na wolnym tez to samo się dzieje? Link jak zrobić wipe cache partition.

https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-android-11-one-ui-3-jak-wej%C5...
Jolanta26
Apprentice
Opcje
Dziękuję za odpowiedź.
Wipe chache partition zostało już wykonane wcześniej, nie pomogło.
Przetestowałam przed chwilą różne typy ładowania, ale problem występuje zarówno przy super szybkim ładowaniu jak i zwykłym.
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
To zostaje tylko opcja, albo pełnego resetu telefonu, lub jeśli aż tak bardzo to nie przeszkadza poczekać do kolejnej aktualizacji.
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Jolanta26  Witam 

Aktualizacje rozumiem wszystkie najnowsze zainstalowane?

Jolanta26
Apprentice
Opcje
Tak, zainstalowane. Generalnie telefon mam jakieś dwa tygodnie i problem występuje od początku.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Czy przywracałeś kopię zapasową z poprzedniego telefonu? Zdarza się, że wraz z kopią przywracane są błędy.

0 Like
Opcje
Mam to samo.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Czy próbowałeś wykonywać wskazówki opisane w tym wątku?

0 Like
Opcje
Wipe cache to ja robię z zamkniętymi oczami. Nawet już robiłem hard reset i pobierałem ręcznie wszystkie aplikacje. Co za absurd, że kupując telefon za ponad 4 tys pln muszę szukać po forach sposobu na normalne użytkowanie.
0 Like