Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

wyświetlacz samsung s22

(Temat utworzony: 22-11-2024 09:04 AM)
220 Wyświetlenia
MarcinNal
First Poster
Opcje

Witam.  Mam problem z moim wyswietlaczem s22 ultra. Nie wiem co to jest ,co to moze być czy to jakaś poświata wyświetlacza w kolorze zielonym,bardzo widoczna jest wada 3.jpgsamsung wada.jpgsamsung wada 2.jpgna jasnym ekranie telefonie

0 Like
9 Odpowiedzi
Grzegorx
Voyager
Opcje
Wypaliłci się ekran. Ja miałem podobnie na moim Samsung S9. U mnie były widoczne przyciski od Google Maps
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Jest to wypalenie ekranu. Jeśli pojawiło się niedawno proszę wyłączyć urządzenie na ok 3godz. Jeśli wypalenie jest w fazie początkowej objaw powinien zniknąć.
MarcinNal
First Poster
Opcje

dziekuje serdczenie za pomoc a jesli to wypalenie jest juz od dłuzszego czasu,bo kupilem telefon rzekomo nowy  czy będe musiał wymienić matrycę? jak to wygląda?

0 Like
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, jest to wypalenie ekranu tak jak napisał @_Technik_ spowodowane długotrwałym wyświetlaniem statycznego obrazu np. elementów interfejsu aplikacji.
MarcinNal
First Poster
Opcje

a Czy mozna  jakoś cofnąć wypalenie ekranu?

0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Jeśli wypalenie będzie już w fazie zaawansowanej, to juz tylko wymiana wyswietlacza będzie Pana czekać.
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Jeśli wypalenie utrzymuje się przez dłuższy czas to nic oprócz wymiany ekranu nie da się zrobić. Możemy tylko im zapobiegać.
miroON
Big Cheese
Opcje
Kupiles nowy tzn ?? Kupiles ze sklepu, salonu od kogos i jak dawno temu ??
0 Like
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Witam jedyny sposób to ten o którym pisał @_Technik_. Jeżeli po tym wypalenie nadal się utrzymuje to już tylko wymiana wyświetlacza.