Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z Superszybkim ładowaniem telefonu

(Temat utworzony: 02-06-2024 11:40 AM)
858 Wyświetlenia
Karololo
Apprentice
Opcje
Dobry wieczór, Od Dziś zacząłem borykać się z problemem związanym z Superszybkim ładowaniem. Chodzi o to że po podłączeniu telefonu za pomocą ładowarki która obsługuję (Superszybkie ładowanie) telefon zaczyna się normalnie ładować, tzn. Pojawia się niebieskie koło z 2 piorunami oznaczające superszybkie ładowanie. Problem jest w tym że po około 40 sekundach ładowanie zostaje przerwane i nie jest już kontynuowane pomimo podłączonej ładowarki. 

Nie wiem co w tej sytuacji mogę zrobić. Liczę na państwa pomoc.🙏

77 Odpowiedzi
flyer0
Voyager
Opcje

Na innej kostce 20W i kablu z action działa dobrze, ja już tego nie rozumiem, I na dodatek mam kolejny problem, dzisiaj rano znikł przycisk "spolecznosc" w samsung members i dopiero teraz się dowiedziałem że na szczęście jest wersja online

0 Like
vesrexuz
Pioneer
Opcje
Po podłączeniu ładowarki samsung 45w, pokazuje zwykłe szybkie ładowanie, tak samo jak po użyciu ładowarki 67w, 65w 18w albo nawet 10w, czas do pełnego naładowania pokazuje się taki sam. Telefon kupiłem używany, ale po imei wyszło że nie jest podrobiony. Telefon to samsung galaxy s22 ultra 5g
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. S22 i S22+ obsługują super szybkie ładowanie 25W( jedynie S22Ultra 45W) Nie wszystkie ładowarki będą współpracować z super szybkim ładowaniem od Samsunga. Od Androida 13 super szybkie i szybkie ładowanie jest jako wspólne które automatycznie wykrywa daną ładowarkę i będzie wyświetlać się jako ładowanie. Do szybkiego ładowania też potrzebujemy dobry kabel.
vesrexuz
Pioneer
Opcje
Zapomniałem dodać wcześniej w poście, telefon to s22 ultra, oneui 6.1 android 14
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Po podłączeniu ładowarki 45W pojawia się kółko zielone, czy takie błękitne z dwoma piorunami w środku?
0 Like
vesrexuz
Pioneer
Opcje
Zielone, przy każdej ładowarce dzieje się tak samo
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Sprawdzał Pan na innym kablu?
0 Like
vesrexuz
Pioneer
Opcje
Sprawdzałem na kablu z zestawu z ładowarką, kablu z action, od innych urządzeń, c-c, a-c, zawsze to samo. Jedyne co, to po podłączeniu do PC pokazuje zwykłe "ładowanie"
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
W opcji ładowania ma Pan włączone wszystko?
0 Like
vesrexuz
Pioneer
Opcje
Tak
0 Like