Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z Superszybkim ładowaniem telefonu

(Temat utworzony: 21-06-2023 10:13 PM)
5481 Wyświetlenia
Karololo
Apprentice
Opcje
Dobry wieczór, Od Dziś zacząłem borykać się z problemem związanym z Superszybkim ładowaniem. Chodzi o to że po podłączeniu telefonu za pomocą ładowarki która obsługuję (Superszybkie ładowanie) telefon zaczyna się normalnie ładować, tzn. Pojawia się niebieskie koło z 2 piorunami oznaczające superszybkie ładowanie. Problem jest w tym że po około 40 sekundach ładowanie zostaje przerwane i nie jest już kontynuowane pomimo podłączonej ładowarki. 

Nie wiem co w tej sytuacji mogę zrobić. Liczę na państwa pomoc.🙏

77 Odpowiedzi
vesrexuz
Pioneer
Opcje
Około tydzień
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Proszę go zwrócić jeśli jest taka możliwość, albo reklamować w tym sklepie.
0 Like
TenTaki
Helping Hand
Opcje
Przedewszystkim kabel musi być 5A.
0 Like
vesrexuz
Pioneer
Opcje
Jest kabel 5A
0 Like
flyer0
Voyager
Opcje
Gdy uzywam ładowarkę z chyba 33W I kabel na max 60W typ c do c to mam superszybkie ładowanie, ale po jakiejś chwili czas ładowania się wydłuża. Czemu tak jest?

image

image

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Widać, że początkowo ładowarka jest wykrywana jako superszybka ładowarka a po chwili zmienia się na szybką ładowarkę. Sprawdzałeś zachowanie telefonu na innej ładowarce? Jaką obecnie posiadasz ładowarkę?

flyer0
Voyager
Opcje
Kostka jest jakaś forcell czy coś takiego, a kabel z action 2metrowy chyba, spróbuję za chwilę jeszcze na oryginalnym kablu usb c-c od samsunga jak go znajdr
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Jeżeli masz możliwość to sprawdź również na innej ładowarce. Najlepiej gdyby to była oryginalna ładowarka firmy Samsung 25W.

flyer0
Voyager
Opcje
Niestety nie mam innej
0 Like
xandowel
Apprentice
Opcje
Mam kabel ze wskazaniem mocy pobieranej na ładowanie. Przy wyłączonym telefonie ładuje z mocą 15w (poziom naładowania baterii ok. 40%) po włączeniu telefonu moc spada do 6w. Mi to wygląda na coś w systemie. Może ktoś coś podpowiedzieć? Mam powlaczane szybkie ładowanie. Samsung s23
0 Like