Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung S22 Ultra Największe Wady

(Temat utworzony: 23-09-2023 01:45 AM)
2624 Wyświetlenia
mopart
Apprentice
Opcje

SAMSUNG S22 Ultra Największe Wady

Jakie są według Was największe wady w telefonie Samsung S22 Ultra?

Dla mnie to:

1. Brak slotu na kartę zewnętrzną SD. To dla mnie największa wada tego telefonu.

Straszna decyzja producenta, bardzo nie konsumencka, zapewne mająca na celu zwiększenie dochodów przez Samsung. Bardzo ogranicza funkcjonalność telefonu.

2. Słaba bateria.

3. Brak zabezpieczenia lub przynajmniej ostrzeżenia przed oprogramowaniem szpiegowskim Pegasus.

4. Aplikacja "Notatki Sasung" jest nie wektorowa, ogranicza to funkcjonalność. Aplikacja jest też znacznie gorsza od poprzednika. Stara aplikacja "S Note" była zdecydowanie lepsza. Ale może to kwestia gustu. 

krzysiumisiu
Troubleshooter
Opcje
Jak czytam wasze komentarze na temat S22 to jak bym czytał forum Samsunga na fejsie i co tam ludzie piszą właśnie o S22 S23 Foldów i Z Flipach to skarżą się na aparaty, grzania się fonów itd chyba ich te aktualizacje jak by psuły S22 by kupić nowego ich S23 albo S21 FE bo one już niesprzedają się dobrze jak już S20 FE gdzie nie gdzie można kupić. I ostatnio Samsung robi konkursy gdzie teraz można było wygrać Z Flipy i S23 też S23 Ultra czyli coś jest na rzeczy. Widać, że nie chcą rozwijać się w każdej kwestii to mogli by przeprowadzić akcję wymieniamy S22 na S23 to marzenie. A co do S24 to na razie piszą i z przecieków.
zieloony
Journeyman
Opcje
Krótko
1. Bateria - dramat
2. Zdjęcia a przede wszystkim zdjęcia w ruchu w telefonie początkowo wycenianym na 6k to tragifarsa.
FG_Test23
Black Belt 
Opcje
Tyle, to i ja na LTE mam 😅
franklyn777
Explorer
Opcje

Bateria
Gubiący się zasięg
Brak internetu (trzeba wprowadzać w tryb samolotowy aby potem zadziałał)
Bluetooth, problemy z lączeniem, pierdząxy dźwięk przy połączeniach.
Generalnie to jeden z najgorszych modeli samsunga.
No i brak wsparcia od firmy samsung, serwis rozkłada ręce, forum każe przywracać do ustawień fabrycznych, a sama firma ma to gdzieś.

0 Like
wisnialuk
Explorer
Opcje
Mam huawei p30 i uważam, że ten telefon niczym nie ustępuje s22 pod względem fotografii. P30 na pewno ma dużo lepszą aplikację aparatu.
pawpaww
First Poster
Opcje
Grzanie przy prostych czynnościach jak ogladanie yt i klatkowanie jak się nagrzeje największe wady
0 Like
Kasieńka79
Explorer
Opcje
Ja używam s22 ultra już drugi rok . Nie mogę do niczego się przyczepić, zasieg mam zawsze ,bateria wytrzymuje cały dzień, nie raz półtora, i w ogóle się nie nagrzewa. Dla mnie jedyną wadą chociaż nawet nie wiem czy mogę tak napisać jet to że jest ciut za duży i nie zawsze się zmieści czy to w kieszeni czy w torebce. Oprócz tego wszytko działa super.
0 Like
pdurka
Voyager
Opcje
problem z ładowaniem systemu po ponownym uruchomieniu telefonu, bo mam dużo aplikacji i plików i niektóre aplikacje nie da się korzystać np. twitter nie pamięta logowanie.
0 Like
Kryssi
First Poster
Opcje
Od wielu lat byłam wielbicielką i użytkowniczką Samsunga..Telefony i tablety tylko tej firmy. Niestety, nigdy więcej! Ostatnio że ździwieniem , przekonałam się, że dodając nowy kontakt mam tak mało możliwości, że nie wystarcza miejsca na wpisanie całej nazwy? Jest możliwość wpisania tylko jednego numeru telefonu i niczego więcej. Wpisałam to, co było możliwe i teraz do telefonu mam jeszcze notesik, gdzie długpoisem wpisałam pełną nazwę, opis i wszystkie inne dane. Parodia.
0 Like
oKurdeDiabeł
Journeyman
Opcje