Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Muzyka puszczana przez bluetooth leci tylko z prawych glosnikow

(Temat utworzony: 29-07-2024 05:45 PM)
411 Wyświetlenia
danik66
Explorer
Opcje
S22 ultra. Po podłączeniu się przez bluetooth z radiem samochodowym muzyka leci z prawej strony normalnie, a z lewej ledwie jest słyszalna. Muzyka z radia lub płyt CD gra normalnie z dwóch stron. Po połączeniu przez bluetooth z innym telefonem także gra normalnie i równo, tylko z s22ultra coś jest nie tak z lewą stroną. Dodam, że kiedyś tak nie było, grały wszystkie....taka sytuacja trwa od niedawna. O co chodzi?
6 Odpowiedzi
Keczup
First Poster
Opcje
Mam to samo w A53 udało ci się rozwiązać problem ?
0 Like
danik66
Explorer
Opcje
Nie udało, dlatego pytam co jest grane;(((
0 Like
mcbseb
Troubleshooter
Opcje
Cześć! Sprawdź czy po podłączeniu tego telefonu nie zmienia Ci się przypadkiem balans na sterowaniu w samochodzie.
0 Like
danik66
Explorer
Opcje
Nie zmienia się, z samochodem jest wszystko ok. Telefon od początku miał problem z łącznością z bluetooth, słuchawki buds samsungowskie jak szmelc leżą w szufladzie bo ten telefon ich nie widzi, zegarek watch 5 nie łączył się bo nowy zegarek telefon kazał resetować, co nie pomagało. Natomiast z samochodem i obcymi słuchawkami BT działało. Po ostatniej aktualizacji gra połowa głośników w samochodzie....nigdy już samsunga nie kupie, ale póki mam tego chciałbym w samochodzie normalnie moc posłuchać muzyki. .
0 Like
wikgum18
Navigator
Opcje
Witam w ustawieniach jest taka opcja jak balans dźwięku, w której można sterować graniem dźwięku z lewej albo z prawej strony udostępnionych urządzeń przez bluetooth lub w telefonie. Możliwe że Pan ma to włączone na lewą stronę. Aby to sprawdzić trzeba wejść w ustawienia "dostępność"→rozszerzenie słuchu→balans dźwięku L/P w załączniku przesyłam jak to wygląda.20240729_182416_1000120527_1722270256.jpg
danik66
Explorer
Opcje
Dziękuję, sprawdzę :smiling-face: