Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung S22 przestał działać, ciągle się restartuje

(Temat utworzony: 23-01-2025 07:31 PM)
160 Wyświetlenia
Nigdy-Więce
Journeyman
Opcje

Jestem w krytycznej sytuacji. I mam dość telefonów *****. Mój S22 ultra dziś przestał działać. Ciągle się resatartuje. Temat już wygooglałem w necie i widzę, że dotyczy tysiąca telefonów  tej marki. Oczywiście już się też zorientowałem, że firma ***** proponuje tylko wymianę płyty głównej na koszt właściciela.

Autentycznie mam dość tej firmy, jestem poza granicami Polski, nie mogę zapłacić kartami podpiętymi do telefonu, nikt się do mnie nie może dodzwonić,  nie moge zrobić przelewu, powrót do Polski szykuje się bez nawigacji. Córkę mam w szpitalu w Polsce, nie będę mógł dzisiaj z nią poromawiać, a jest to dla niej i dla mnie bardzo ważne!!!!

18 Odpowiedzi
Danylewy
Troubleshooter
Opcje
Oczekujesz jakiejś pomocy?
0 Like
Amazigh
Big Cheese
Opcje
To straszne! Wszystkie inne firmy świadczą dozgonnie bezpłatne usługi serwisowe, dostarczając urządzenia zastępcze na czas trwania naprawy i bez względu na lokalizację klienta. Wzruszylem się... Jak to dobrze, że przynajmniej świat mógł poznać twoją historię!
Nigdy-Więce
Journeyman
Opcje

NIE, chcę tylko pokazać jak to jest jak się korzysta z NIEWAIRYGODNEJ firmy i do czego to może doprowadzić w krytycznej sytuacji. Moja odpowiedź została dodatkowo wymoderowana. Użytkuję telefony od 30 lat i jeszcze żaden telefon nie wysiadł mi z dnia na dzień. Trzymajcie się z dala od tej marki.

0 Like
Danylewy
Troubleshooter
Opcje
Może źle użytkujesz xd
Nigdy-Więce
Journeyman
Opcje

Mogłem narzekać na chińskie marki za pewne niedoróbki, narzekałem na Appla za obsługę menu ale żadne z nich nigdy mnie nie zawiodło technicznie.  Przez większość czasy używałem flagowców i tylko samsung wysiadła.

0 Like
Nigdy-Więce
Journeyman
Opcje

Pewnie tak, bo w ogóle go włączam, powinien leżeć w pudełku to by się nie popsuł i najlepiej co roku kupować nowy model do szuflady.

0 Like
Danylewy
Troubleshooter
Opcje
W jaki sposób się restartuje ten telefon? Bootloopa można w prosty sposób naprawić.
W życiu nie słyszałem żeby samsungi tak często poważnie się psuły.
0 Like
Nigdy-Więce
Journeyman
Opcje

Przejrzyj tematy na tym forum, od 2024 roku co drugi wątek tego dotyczy po aktualizacji. Samsung chowa głowę w piasek i ma gdzieś uzytkowników ich telefonów, to samo może się stać z każdym ich modelem,

0 Like
Danylewy
Troubleshooter
Opcje
Ale nadal nie wiemy nic o Twoim przypadku. W którym momencie następuje restart telefonu? Zgadzam się z Tobą, wszystko może się zdarzyć. Jeden Samsung się resetuje, 1000 działa normalnie, a iPhone wpadnie pod pociąg.