Mam ostatnio taki problem, że aplikacja ciągle prosi mnie o wpisanie hasła do kont opartych na OFFICE 365. Kiedy tylko kliknę żeby wprowadzać hasło, monit znika i aplikacja sama się loguje. Inne konta działają poprawnie, tylko z kontami Microsoft jest problem. W Internecie czytam że wiele ludzi ma z tym problem na różnych modelach Samsung, a tu na Samsung Members cisza (bynajmniej ja nie znalazłem). Oto jeden z przykładów:
Witam, Potwierdzam. Microsoft w swoich kontach ma wiele zabezpieczeń które np. Wymagają takich akcji. Ja wyłączyłem te powiadomienia z Gmail dodając jako zaufane urządzenie. Nie wiem czy taka opcja jest w kontach Microsoft.
Microsoft Outlook najlepsza aplikacja, mozna dodać wszystkie konta, MS, Google, działa dużo lepiej jak gmail, czy Samsung Email. Polecam zmienić i skończą sie problemy.
Tak, ale mnie denerwuje w gmail dwie rzeczy, pierwsza jak przychodzi mail i klikniesz go w powiadomieniu to przełączy na skrzynkę na którą przyszedł ten mail, drugie ze po zamknięciu aplikacji przełącza na ostatnio używane konto, a nie na wszystkie, a w Outlook wyświetla wszystkie konta nawet po zamknięciu.
Mam ten sam problem. Zaczął się objawiać po przejściu na OneUI 7 i android 15. Aplikacja Samsung e-mail po ok dobie poprawnego działania pozornie wymaga potwierdzenia tożamości konta Microsoft 365 (pozornie, bo nie wymaga hasła). Wkurzające, bo nie wiadomo jak to obejść. Najnowsza aktualizacja samsung e-mail nie naprawiła tego 'błędu'. Szkoda.