Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Samsung dex na s22u źle działa!!!

(Temat utworzony: 28-02-2022 11:57 AM)
1972 Wyświetlenia
pwielgi
Explorer
Opcje
Problem jest taki że telefon zmienia rozdzielczość ekranu i nie da się z niego korzystać. Trzeba awaryjnie uruchomić telefon przyciskami fizycznymi. Słabo samsung słabo.
0 Like
Przejdź do rozwiązania
pwielgi
Explorer
Opcje
Dobra jak ustawimy telefon w najwyższą rozdzielczość dex działa poprawnie. W każdej innej ekran blokuje sie na telefonie na mniejszej rozdzielczości jakby nie było skalowania. To mi wystarczy zostane w najwyższej i tyle.
Mariuszuzd
Helping Hand
Opcje

Czyli temat rozwiązany :smiling-face: 

0 Like
Rozwiązanie
pwielgi
Explorer
Opcje
Tak na najwyższej rozdzielczości ekranu dex działa. Po wyczyszczeniu pamięci android auto też działa. Na dzień dzisiejszy nic więcej nie widzę żeby było źle w s22u. Telefon zajebsity potestuje i s21u idzie na sell.
0 Like
Mariuszuzd
Helping Hand
Opcje

No i to najważniejsze. Bawię się jeszcze FineLock - Nicelock, polecam te apki. A zamawiałeś może na samsung.pl ? Ja dalej czekam na fakturę :face-with-tears-of-joy: Trochę ***** uważam, że od wczoraj nie ma pomimo zmiany statusu zamówienia. Dodam, że telefon doszedł w czwartek.

0 Like
Mariuszuzd
Helping Hand
Opcje
No to teraz mi nie działa android auto, czyli w ogóle nie działa. Niby okazuje telefon połączony, kliknąłem zezwól, które wyskakuje na ułamek chwili i nic. Po BT telefon łączy się bez problemów i błyskawicznie. Kabel jakby wykrywa ale nic więcej. Robiłem już czyszczenie i nawet wywaliłem inne aktualizację, ciekawe co się dzieje. Będę się jeszcze bawił, dzisiaj miałem mało czasu jadąc do pracy.
0 Like
Opaczek1
First Poster
Opcje
Witam, macie też tak, że już po podłączeniu do PC kablem i wejściu w tryb Dex obraz roboczy s22 robi sie mniejszy i praktycznie nic poza resetem i rzeźbieniem rysikiem nie pozostaje. Druga sprawa jak odebrać słuchawki Buds, banneru brak.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Spróbuj zmienić rozdzielczość w telefonie na najwyższą. Odnośnie promocji to zerknij do poniższego wątku, w którym rozmawiamy o promocji.

https://eu.community.samsung.com/t5/aktualne-promocje/przedsprzeda%C5%BC-galaxy-s22-5g-buds-pro-i-je...

0 Like
Opaczek1
First Poster
Opcje
Dziękuję, zobaczę z rozdzielczością, choć wydaje sie to dziwne powiązanie. W 20 note tego nie było
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Daj znać czy zmiana rozdzielczości pomogła. Tak czy inaczej warto zgłosić błąd za pomocą aplikacji Samsung Members. W poniższym odnośniku znajdziesz instrukcję.

Wskazówka - zgłaszanie błędu do firmy Samsung
https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-mobilne-i-us%C5%82ugi/poradnik-jak-zg%C5%82osi%C4%87-b...

0 Like
pwielgi
Explorer
Opcje
Tak miałem identycznie zmieniłem na najwyższą rozdzielczości i jest ok. Tego problemu nie było w s20 i w s21.
0 Like