Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Samsung dex na s22u źle działa!!!

(Temat utworzony: 28-02-2022 11:57 AM)
1969 Wyświetlenia
pwielgi
Explorer
Opcje
Problem jest taki że telefon zmienia rozdzielczość ekranu i nie da się z niego korzystać. Trzeba awaryjnie uruchomić telefon przyciskami fizycznymi. Słabo samsung słabo.
0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
pwielgi
Explorer
Opcje
Tak na najwyższej rozdzielczości ekranu dex działa. Po wyczyszczeniu pamięci android auto też działa. Na dzień dzisiejszy nic więcej nie widzę żeby było źle w s22u. Telefon zajebsity potestuje i s21u idzie na sell.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

0 Like
35 Odpowiedzi
Mariuszuzd
Helping Hand
Opcje

sprawdzałeś drugi raz czy od razu na forum ? Pytam bo też zamierzam skorzystać ale na razie nie mam kabla. 

0 Like
SzymonM
Expert
Opcje

@pwielgi czyściłeś dane aplikacji "DeX dla PC"?
Ustawienia> Aplikacje> Filtruj i sortuj> Pokaż aplikacje systemowe> DeX dla PC> Domyślna Pamięć> Wyczyść Dane.

0 Like
pwielgi
Explorer
Opcje
Dwa razy i masakra to samo. Jutro wyczyszcze dane i sprawdzę.
0 Like
Mariuszuzd
Helping Hand
Opcje

podłączyłem na próbę po przeczytaniu, że można podłączyć nawet TV bezprzewodowo. Działa to super, na tv mam normalnie kompa. Z Sonym poleciało bez problemu, sterowanie za pomocą telefonu. 

0 Like
pwielgi
Explorer
Opcje
Wyczyszcze dane i sprawdzę
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@pwielgi  I jak po wyczyszczeniu danych? 

pwielgi
Explorer
Opcje
Jutro około 11 nie jestem przy kompie.
0 Like
pwielgi
Explorer
Opcje
Ja przesiadłem się z s21u i wszystko tam mi działa a tu nawet android auto nie chce. Przed chwilą sprawdzałem.
0 Like
Mariuszuzd
Helping Hand
Opcje

To ja przesiadam się z pixela 4a i tam nic nie działało a tutaj wszystko, mi śmiga dex na bezprzewodowym bez problemu. Na razie jedynie z baterii jestem średnio zadowolony 

0 Like