Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Klawiatura samsung

(Temat utworzony: 21-02-2023 08:00 PM)
277 Wyświetlenia
KASIASIA
Explorer
Opcje
Hej. Używam klawiatury samsung i podczas pisania sms lubie wstawiać dużo emotikon 😅ale nie mogę ich szukać za pomocą lupki bo wyskakuje iformacja ze w bieżącym jezyku nie jest to obsługiwane 😥ktoś może pomóc? 

image

222 Odpowiedzi
Donia01
Journeyman
Opcje
Niestety nie, od grudnia 2021 jak się "zepsuło" tak dalej jest "zepsute"...Nic nie pomogło, problem zgłoszony nie raz i brak odpowiedzi 🤷🏼‍♀️
0 Like
tomgan7
First Poster
Opcje
Ķlawiatura samsung i przycisk www./.com obok spacji czy można go dezaktywować żeby się nie odpalał podczas www lub facebuka, bo zamiast spacji klikam kropkę bo przycisk spacja znacznie maleje. 
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@tomgan7, wchodzisz w Ustawienia -> Zarządzanie ogólne -> Klawiatura Samsung  — ustawienia -> Układ -> odznaczasz www./.com. 

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Magi47
First Poster
Opcje

Czy wie ktoś może jak ustawić na klawiaturze Samsung przyciski strzałek?

0 Like
W1234567890
Helping Hand
Opcje
możesz zrobić to za pomocą apki "Keys Cafe". Jest dostępna w Galaxy Store ale nie ma jej w sklepie play.Screenshot_20230221_202955_One UI Home_1000024900_1677007795.jpg
0 Like
Kaker11
Pioneer
Opcje
@Magi47 i co udało się?
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Magi47  Dzień dobry 

Proszę do pani opisać o co chodzi Jakie dokładnie strzałki i dokładny model telefonu

Magi47
First Poster
Opcje
Samsung Galaxy S22 Ultra w pełni zaktualizowany. Strzałki góra, dół, w prawo, w lewo.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Magi47  poproszę zrzut ekranu 

Magi47
First Poster
Opcje
Chodzi mi o strzałki widoczne na samym dole góra dół prawo lewo nie mogę tego ustawić na klawiaturze Samsung widoczna klawiatura to jest Microsoft SwiftKey Screenshot_20230221_215222_Messages_1000009663_1677012789.jpg
0 Like