Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Plan Trenimgowy SHealth

(Temat utworzony: 03-01-2022 06:18 AM)
5617 Wyświetlenia
Pokrop
First Poster
Opcje
Czy istnieje możliwość stworzenia własnego planu treningowego z poziomu aplikacji? Widzę że są plany na 10km czy 5km, ale mierzę już nieco wyżej i chciałby indywidualnie sobie coś ustawić co przypominałoby mi o treningach. Jest taka opcja czy chociaż jest planowana?
0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Pokrop Sprawdź trening o nazwie "Trener biegania" możesz tam dodać swój trening. Znajdziesz go: Samsung Health > Ćwiczenia - rozwiń listę > Trener biegania > kliknij nad wykresem > u góry Dodaj. 

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

18 Odpowiedzi
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, da się ustawić cel kilometrów i kroków. Aby to ustawić wybiera Pan z listy trening
i może Pan ustawić cel np kilometrów czy kalorii lub czasu. Przypominam jednak, że nie w każdym treningu można ustawić sobie dany cel, np przy jeździe na rowerze może Pan wybrać tylko dystans nie ma tam wyboru np kalorii czy czasu treningu, który np jest do ustawienia przy innym ćwiczeniuScreenshot_20220103-072150_Samsung Health_5646_1641190911.jpg
Rozwiązanie
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Pokrop Sprawdź trening o nazwie "Trener biegania" możesz tam dodać swój trening. Znajdziesz go: Samsung Health > Ćwiczenia - rozwiń listę > Trener biegania > kliknij nad wykresem > u góry Dodaj. 

dean88
Explorer
Opcje
Witam, podłączam się.
Czy istnieje możliwość wgrania albo ustawienia planu treningowego na półmaraton/ maraton ?
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@dean88 Nie da się ustawić planu treningu, ale w treningu o nazwie Trener biegania, można ustawić sobie tempo i telefon nas poinformuje gdy biegniemy za wolno lub za szybko.

dean88
Explorer
Opcje
Witam, dziękuję jednak nie chodzi o jeden trening a plan treningowy.
Rak samo interwały :smiling-face:
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@dean88 Innej opcji nie znalazłem, oprócz tej co podałem. 

BBodzio
First Poster
Opcje

A czy jest możliwość edycji i usunięcia tak dodanego treningu?

0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@BBodzio Tak da się go usunąć. 

0 Like
BBodzio
First Poster
Opcje

W jaki sposób?

0 Like