Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Inne pliki ponad 100GB pamięci telefonu!

(Temat utworzony: 02-01-2025 04:25 PM)
471 Wyświetlenia
Pochodylka
Journeyman
Opcje

image

Cześć, proszę o pomoc co to mogą być "inne pliki" w pamięci telefonu. Jak widać na screenie zajmują 101GB pamięci! U innych osób zajmuje to do 10Gb. Nie mogę w to kliknąć, nie mam pojęcia co to mogą być za pliki. Z góry dziękuję za pomoc. 
15 Odpowiedzi
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Dane z kategorii Inne obejmują: pamięć podręczną systemu operacyjnego Android, pliki tworzone i umieszczane w pamięci podręcznej przez aplikacje oraz pakiety danych gier.
Pochodylka
Journeyman
Opcje
Dziękuję, czy np to mogą być pobrane pliki w aplikacji netflix bądź yt?
0 Like
Zbigolek
Samsung Members Star ★
Opcje
Wejdź w duże pliki i zaznacz u góry inne pliki.

Pochodylka
Journeyman
Opcje
Jak wchodzę w duze pliki to jest tylko 6GB 1735832985212.jpg
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Tego typu pliki służą do działania systemu jak i różnych aplikacji zapisują się jako pamięć podręczna. Niektóre możemy usunąć inne są zablokowane.
Zbigolek
Samsung Members Star ★
Opcje
Wejdź w trzy kropki i zdefiniuj rozmiar niestandardowy.1735833292267.jpg

0 Like
Pochodylka
Journeyman
Opcje
Dziękuję, zrobiłam jak na screenie jednak największe pliki jakie mam na telefonie nie przekraczają 500MB. Całość dużych plików szacuje się na 6GB, a w screenie z mojej pamięci telefonu widać że "inne pliki" zajmują ponad 100gb , czyszczenie pamięci dużych aplikacji takich jak netflix, youtube czy messenger nic nie dało. Odzyskałam kilka GB miejsca na telefonie ale nadal inne pliki wiszą jako 100gb. Rozumiem że to mogą być pliki systemowe itp ale patrząc u 4 innych osób posiadających samsunga ta kategoria zajmuje max 10gb a posiadają tę samą wersję androida.
0 Like
Pochodylka
Journeyman
Opcje
czyszczenie pamięci dużych aplikacji takich jak netflix, youtube czy messenger nic nie dało. Odzyskałam kilka GB miejsca na telefonie ale nadal inne pliki wiszą jako 100gb. Rozumiem że to mogą być pliki systemowe itp ale patrząc u 4 innych osób posiadających samsunga ta kategoria zajmuje max 10gb a posiadają tę samą wersję androida.
0 Like
Pochodylka
Journeyman
Opcje
To miejsce nie jest mi aż tak potrzebne jednak bardzo ciekawi mnie ta dużą waga 100gb
0 Like