Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy S22+ laguje w aplikacji insta360 przy odtwarzaniu filmiku z kamery

(Temat utworzony: 20-07-2024 05:20 PM)
298 Wyświetlenia
lisek100
Apprentice
Opcje

Cześć, przychodzę z pytaniem odnośnie s22+ i podłączoną do niego kamerę insta360 x3. Chodzi konkretnie o to że w aplikacji insta360 i odtworzeniu filmu z kamery, film strasznie laguje tnie sie. Podłączyłem drugi telefon poco x3 pro i tam ten problem nie występuje.

9 Odpowiedzi
Astavan
Navigator
Opcje
Serio... zmieniłem s10+ na s22+ około dwa lata temu i muszę powiedzieć że przez 3 lata użytkowania s10+ był to lepszy telefon. Exynos w s22+ to jakaś pomyłka.
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@lisek100 Spróbuj wykonać Wipe Cache Partition, ten zabieg nie usuwa danych z telefonu.

[Poradnik] - Wipe Cache Partition
https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...

[Poradnik] Jak wejść w tryb recovery menu
https://eu.community.samsung.com/t5/pozostałe-smartfony/poradnik-android-11-one-ui-3-jak-wejść-w-try...

Astavan
Navigator
Opcje
No ogólnie jeśli chodzi o apart czy wykonanie to się zgadzam. Mój się grzeje łatwo czasem aż folia z ekranu odchodzi no i bateria...wymieniłem s10+ bo już miał słaba baterie po kilku latach. Tym czasem nowy s22+ wcale lepszy nie jest...tragedia jak za prawie 5 tyś za telefon...następnym razem pokuszę się na ultra...
0 Like
Astavan
Navigator
Opcje
Prawda. Udany model. Mój też śmiga w drugich rękach. Ma ponad 5 lat i bez zawiech chodzi...to s22+ częściej mi problemuje ale co...muszę się przemęczyć jeszcze trochę. Narzeczonej kupiłem s24 i już lepiej działa niż s22+.
Astavan
Navigator
Opcje
No exynos 2400 sobie radzi ale co snapdragon to snapdragon 😉
lisek100
Apprentice
Opcje
To nic nie daje
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@lisek100 Film nagrany na telefonie samsung laguje, czy też laguje każdy film nagrany tą aplikacją na jakimkolwiek urządzeniu i odtwarzany na telefonie samsung?

lisek100
Apprentice
Opcje
Laguje film nagrany kamera i odtwarzany tak zwany podgląd w aplikacji insta360
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@lisek100 Powiedziałbym, że musi być jakiś problem ze sterownikami wykorzystywanymi do nagrania danych filmów. Jedyne co można zrobić to zgłosić raport o błędach poprzez aplikację Samsung Members:

Samsung Members > Wsparcie > Raporty o błędach.

0 Like